YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimiz Oluyor Ama O Şehitlerimizin Evet Ne Ahı Ne Kanı Yerde Kalıyor

İdris TİFTİKÇİ/İSTANBUL,(DHA)-CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Fethinin 564. Yıldönümü nedeniyle Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı. İftar ile başlayan programa Ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimiz Oluyor Ama O Şehitlerimizin Evet Ne Ahı Ne Kanı Yerde Kalıyor

İdris TİFTİKÇİ/İSTANBUL,(DHA)-CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Fethinin 564. Yıldönümü nedeniyle Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı. İftar ile başlayan programa Ak Partililerin yanısıra; Seda Sayan, Yonca Evcimik, Doğuş, Demet Akalın, İvana Sert, Orhan Gencebay, Muazzez Ersoy, Nadide Sultan, Yıldız Tilbe, Rober Hatemo, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İşadamı Abdurrahim Albayrak, işadamı Ferit Şahenk ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "İstanbul, Türkiye'nin özetidir. Türkiye'nin 80 vilayetinin tamamının da İstanbul ile insani ve fiziki bağlantısı vardır. Öyleyse İstanbul'u anlatmak, Türkiye'yi anlatmaktır. İstanbul'a hizmet etmek de Türkiye'ye hizmet etmektir. Biz İstanbul'dan aldığımız ilhamla diğer 80 şehrimizin tamamına eğitimden sağlığa, ulaşımdan toplu konuta, kültür sanattan spora ve sosyal yardımlara kadar her türlü hizmeti götürdük, götürüyoruz." dedi.

"HER NE KADAR FENERBAHÇELİYSEM DE TEBRİK ETMEK BOYNUMUN BORCUDUR"
Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluğuna da değinen Erdoğan, "İstanbul'dan Beşiktaş Süper Lig şampiyonu oldu. Tebrik ediyorum, kutluyorum. Ben bıraktığımda 4-0'dı ondan sonra ne oldu bilmiyorum. Evet 4-0 bitmiş. Her ne kadar Fenerbahçeliysem de tebrik etmek boynumun borcudur. Bize bu yakışır." şeklinde konuştu.

"DEMOKRASİDE VE EKONOMİDE YENİ BİR ATILIM DÖNEMİNİN HAZIRLIKLARINI YAPIYORUZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Dünya yeniden yapılanmanın sancılarını çekiyor. Türkiye ve onun vitrini olan İstanbul'a bu süreçte çok önemli görevler düşüyor. Biz bu durumun farkında olduğumuz için demokraside ve ekonomide yeni bir atılım döneminin hazırlıklarını yapıyoruz. Bunun için öncelikle 2019'a kadar olan dönemi en verimli şekilde kullanmamız gerekiyor. 2023 hedeflerimiz, bizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine taşıyacak önemli bir eşiktir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hedeflerimizin de lokomotifi yine İstanbul olacaktır. İnşallah önümüzdeki dönem, bu bakımdan çok önemli projeleri hayata geçireceğimiz, çok önemli adımları atacağımız bir dönem olacaktır. Tüm bunları sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Başarılı arkadaşlarımıza destek vererek, verim alamadığımız arkadaşlarımızın yerine yenilerini görevlendirerek önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirmenin gayreti içinde olacağız."

"İŞTE SON GÜNLERDE ELHAMDÜLİLLAH 1'E 10 GİDİYOR"
"Bu vatanın, bu milletin, inanın sevgi saygıya çok ihtiyacı var." diyerek sözlerini sürdüren Erdoğan, "Bunu başardığımız gün, birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirdiğimiz gün bu milleti kimse yıkamayacaktır ve zaten birileri de bu milleti yıkamamanın sancısını çekiyor. Özellikle FETÖ, DEAŞ ve PKK başta olmak üzere terör örgütlerinin bu şehre (İstanbul) verdikleri zararları ortadan kaldıracak, onları bir daha bu şehre el uzatamayacak hale getirecek çalışmaları süratle tamamlayacağız. Bugün İçişleri Bakanım saat 12.00'ye doğru beni Kato Dağı'nın tepesinden aradı. Ne yaptılar orada? İnlere girdiler. Ve o girdikleri inlerin tepesinden aradılar. Orada birçok teröristi etkisiz hale getirdiler. Şehitlerimiz oluyor ama o şehitlerimizin evet ne ahı ne kanı yerde kalıyor. İşte son günlerde elhamdülillah 1'e 10 gidiyor. Bedelini bu kadar ağır ödetiyoruz, ödetmeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
(FOTOĞRAF)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimiz Oluyor Ama O Şehitlerimizin Evet Ne Ahı Ne Kanı Yerde KalıyorCumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimiz Oluyor Ama O Şehitlerimizin Evet Ne Ahı Ne Kanı Yerde KalıyorCumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimiz Oluyor Ama O Şehitlerimizin Evet Ne Ahı Ne Kanı Yerde Kalıyor

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler