YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Depolardan Eşya Hırsızlığı Kameraya Yansıdı

Haber-Kamera: Ersan SAN / İstanbul DHA Esenyurt'ta bir TIR'ın kapsını kırarak içerisindeki eşyayı çalmaya çalıştıkları ileri sürülen 5 kişi kendilerini fark

Haber-Kamera: Ersan SAN / İstanbul DHA
Esenyurt'ta bir TIR'ın kapsını kırarak içerisindeki eşyayı çalmaya çalıştıkları ileri sürülen 5 kişi kendilerini fark eden polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin, yine Esenyurt'ta bulunan iki ayrı depodan toplam 110 bin liralık eşya çalarken güvenlik kameralarınca görüntülendiklerinin belirlendiği ileri sürüldü.
Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipileri devriye görevi sırasında, 5 kişinin park halindeki bir TIR'ın kapısını kırmaya çalıştıklarını fark etti. Polis ekiplerinin kendilerine doğru geldiğini gören 5 şüpheli ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Şüphelilerden 4'ü kovalamaca sırasında, 1'i ise saklandığı metruk bir binada yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet müdürlüğüne getirilerek sorgulamaları yapılan şüphelilerin, Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde iki ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları ve her iki hırsızlık anında güvenlik kameralarınca görüntülendiklerinin belirlendiği ileri sürüldü.
Bu hırsızlıkların birinde 5 şüphelinin, 2 Aralık günü elektronik ev aletleri üreten bir fabrikanın depo bölümüne kamyonet gelip ellerindeki levye ve keski aletleri ile kepenkleri kırdıktan sonra 45 bin TL değerinde elektronik eşya çaldıkları iddia edildi.
Aynı kişilerin, 3 Aralık Günü bir teksitil fabrikasının depo bölümüne kamyonet ile gelip aynı yöntemle kepenkleri kırdıktan sonra 65 bin liralık 40 top kumaş çaldıklarının tespit edildiği öne sürüldü.

Her iki hırsızlığın güvenlik kamera görüntülerinde şüphelilerin kamyonetle depoların önüne geldikleri, levye ve keskilerle kepenkleri kırdıkları, ardından içerideki eşyaları kamyonetlerine taşıdıkları görülüyor.

Görüntü Dökümü:
-----------------------
-İki ayrı hırsızlık olayının güvenlik kamera görüntüleri
-Şüphelilerin kamyonetle gelmesi
-Kepenkleri kırarak içeri girmeleri
-Eşyaları kamyonete taşımaları
Detaylar

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler