YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul - (Ek Görüntülerle Geniş Haber)Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel Öldürüldü

Murat DELİKLİTAŞ-Ali Kerem BENGİ-Ozan URAL / İstanbul DHA Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, iddiaya göre tartıştığı damadı tarafından

Murat DELİKLİTAŞ-Ali Kerem BENGİ-Ozan URAL / İstanbul DHA
Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, iddiaya göre tartıştığı damadı tarafından bıçakalanarak öldürüldü. Damat Cemil Yavuz Karanfil'in, aynı olayda araya girmeye çalışan eşi Esma Karanfil'i de ağır yaraladığı ileri sürüldü.
Olay, Başakşehir 4. Etap Yunus Emre Caddesi B42 Blok Daire 32'de akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, saat 17.30 sıraralında gazetenin Halkalı'daki Binasında çalışırken Kadir Demirel'e telefon geldi. Kızı ile damadının tartışğının haber verildiği telefon üzerine Demirel, 'Acil bir işim çıktı diyerek' gazeteden çıktı. Damadı ile kızının oturduğu adrese giden Kadir Demirel, çiftin arasını düzelmek için damadıyla konuşmaya başladı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cemil Yavuz Karanfil, eline geçirdiği bıçakla kayınpederi Kadir Demirel'i sol karın boşluğundan bıçakladı. Bu sırada babasını kurtarmak için araya giren Esma Karanfil de bıçakla yaralandı. Damat Cemil Yavuz Karanfil, olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi.
Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Kadir Demirel'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler, Esma Karanfil'i ambulansla Bağcılar'daki özel bir hastaneye kaldırdı. Kadir Demirel, burada yapılan tüm müdahalelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Esma Karanfil burada ameliyata alındı.
Damat Cemil Yavuz Karanfil'in olayın ardından polise giderek teslim olduğu öğrenildi.
Cumhuriyet savcısı ve polisin olay yerindeki çalışmaları sürüyor. İncelemelerin ardından Kadir Demirel'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:
------------------------
-Olay yerinden görüntüler
-Polis olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları
-Detaylar
-Cesedin evden çıkarılışı
-Ambulansla götürülemesi
-Savcı ve polis ekipileri

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler