YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul - (Geniş Haber)İkitelli'de Tem Otoyolu Yakınındaki Yağ Deposunda Yangın Çıktı

Haber - Kamera: Boğaçhan ÖZER - İhsan YALÇIN / İstanbul DHA İkitelli'de bulunan bir yağ deposunda henüz belli olmayan bir nedenle

Haber - Kamera: Boğaçhan ÖZER - İhsan YALÇIN / İstanbul DHA

İkitelli'de bulunan bir yağ deposunda henüz belli olmayan bir nedenle çıkan yangında yükselen dumanlar birçok yerden görüldü. Zaman zaman patlama sesinin duyulduğu ve maddi hasara yol açan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İkitelli Eski Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan bir yağ deposunda saat 16.15 sıralarında nedeni henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Helikopter de yangını havadan takip etti. Zaman zaman patlama seslerinin duyulduğu yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın yerinden göğe yükselen siyah dumanlar, TEM'de seyreden araç sürücülerince ve çevre semtlerde görülebildi.

Bir görgü tanığı, "Çok yüksek sesle patlama meydana geldi. İtfaiye çok çabuk geldi ve yangına müdahale etti. Tedirgin olduk inşallah bir an önce söner" dedi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Cep Telefonu Kamerasından;

-Yangından gelen patlama sesi

-Yangının ilk anları

AKTÜEL

-TEM'de seyreden, yangın yerine ulaşmaya çalışan itfaiye araçları

-Siyah dumanların göğe yükselişi

-İtfaiyenin yangını söndürme çalışmalar

-Polis ekiplerinin önlem alması

-Helikopterin yangını havadan takip etmesi

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler