YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul - İstanbul'un Çile Üçgeni

* Bayram tatili nedeniyle kent genelinde trafik yoğunluğu düştü ama bu üç noktada bir şey değişmedi: FSM köprüsü, 15 Temmuz

* Bayram tatili nedeniyle kent genelinde trafik yoğunluğu düştü ama bu üç noktada bir şey değişmedi: FSM köprüsü, 15 Temmuz Şehitler köprüsü ve Mahmutbey girişi..

* Özellikle köprülerin Anadolu yakasına geçiş istikametinde trafik durma noktasında, Üstelik bu trafiğe giren araç sayısı her dakika artıyor, kuyruğa yeni kilometreler ekleniyor.

İhsan YALÇIN / Sinan BİLGİLİ, İstanbul DHA
Güne yüzde 1 trafik yoğunluğuyla başlayan İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yoğunluğun etkili olduğu, sürücüler için çileye dönüştüğü başlıca 3 nokta var. Bunlardan 2'sinde durum her dakika daha kötüye gidiyor. FSM Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün Anadolu yakası geçişlerinde trafik durma noktasında. Üstelik bu durum saatlerdir böyle ve her geçen dakika "çok yoğun" trafiğe yeni araçlar giriyor ve yoğunluğu daha da arttırıyor. Gaziosmanpaşa mevkiinden FSM girişine, Haliç'ten köprü girişine kadar trafik akışı "çok yoğun". Sabah saatlerinde İstanbul'a giriş istikametinde benzer bir yoğunluğun yaşandığı TEM otoyolu Mahmutbey girişindeki durumun köprülere göre daha iyi olduğu görülüyor. Bu güzergahta yoğunluk Başakşehir mevkiine kaydı.

Görüntü Dökümü:
-Trafikten görüntü
-Sıkışıklıktan görüntü
-Detaylar

Görüntü Dökümü:
-------------------------
-FSM'den görüntü
-15 Temmuz Şehitler köprüsünden görüntüler
-Trafik yoğunluğu
-Genel ve detaylar

dhafeed

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler