YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul - Otomobil Gecekondu Üzerine Düşmekten Son Anda Kurtuldu

Haber - Kamera: Murat DELİKLİTAŞ - Özgür EREN / İSTANBUL DHA Beyoğlu'nda, bir araç yokuş aşağıya kayarak gecekondunun üzerine uçmasını demir

Haber - Kamera: Murat DELİKLİTAŞ - Özgür EREN / İSTANBUL DHA
Beyoğlu'nda, bir araç yokuş aşağıya kayarak gecekondunun üzerine uçmasını demir bariyerler önledi. Kazada can kaybı ya da yaralanma olmazken araçta ve demir bariyerlerde maddi hasar meydana geldi.
Olay Hamidiye Mahallesi Onur Sokakta saat 18.15 sıralarında meydana geldi. Cengiz Argun yönetimindeki 34 VV 9767 Plakalı araç sokak içerisindeki yokuştan çıkarken henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aşağıya doğru kaymaya başlayan otomobil önce elektrik direğine ardından da demir bariyerlere çarparak durabildi.

DEMİRLERİ PARÇALAYARAK ASKIDA KALDI
Demirleri parçalayarak askıda kalan otomobil beş metre aşağıdaki gecekondunun üzerine düşmekten son anda kurtuldu. Cengiz Argun ve Muhammed Argun vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı. Şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçta ve demir bariyerlerde maddi hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri askıda kalan aracı bulunduğu yerden vinç yardımı ile çıkarttı.

"TAMAMMEN MUCİZE"
Otomobil sahibi Cengiz Argun" Rampadan yukarıya çıkmak istedik. Araba çıkamayınca geri bıraktı. Bırakınca yokuş aşağıya duvara vurdu sonra direğe vurdu, direğe vurduktan sonra burada. Allahın takdiri, tamamen mucize. Demirler olmasa buradaki gecekondunun üzerine düşebilirdi."

"ÇOLUK ÇOCUĞA VURMADIĞI İÇİN ŞANSLIYIZ"
Gecekonduda oturan Hüseyin Nizamoğlu "Ben işten geldim, evde oturuyordum. Daha önce de araba uçmuştu. Burada sarı demirler vardı onlar zayıftı. Eğer onlar olmasaydı kesin çatının üzerine uçacaktı. Bu demirler bizi biraz korudu. Arkadaşta da Allahtan can kaybı veya yaralanması yok. Ben içerideydim, çocuğum da aşağıda oynuyordu. Daha önce de bir araba uçtu ama kamyon bizi kurtardı, kamyon vardı ondan dolayı asılı kaldı. Çoluk çocuğa vurmadığı için çok şanslıyız." diye konuştu.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü
-------------------------
-Askıda kalan otomobilden genel ve yakın detaylar
-Gecekondudan genel ve yakın detaylar
-Mahalle sakinlerinden detay görüntü
-İtfaiye araçları ve ekiplerinden detay görüntü
-Aracın bulunduğu yerden kurtarılması
-Cengiz Argun ile röportaj
-Hüseyin Nizamoğlu ile röportaj
-Genel ve yakın detaylar

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler