YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul - Şortlu Kıza Saldıran Şahıs "olay Bir Anda Gelişti"

  Haber: Yüksel KOÇ/İSTANBUL,(DHA)  Pendik'te minibüste şortlu kıza saldırdığı gerekçesiyle tutuklamaya sevk edilen Ercan Kızılateş, serbest bırakıldığı mahkeme sorgusunda, pişman olduğunu söyledi.Kızılateş,

Haber: Yüksel KOÇ/İSTANBUL,(DHA)
Pendik'te minibüste şortlu kıza saldırdığı gerekçesiyle tutuklamaya sevk edilen Ercan Kızılateş, serbest bırakıldığı mahkeme sorgusunda, pişman olduğunu söyledi.Kızılateş, mahkeme sorgusunda, "Ramazan ayıydı, mübarek ve haram ay olduğu için düzgün giyinmesini söyledim. Kısa şort giymişti. Elimin tersi giderken yüzüne doğru hafif bir şekilde vurdum. Olay bir anda gelişti ve olaydan dolayı pişmanım" dedi.
Minibüste şort giyen Melisa Sağlam'ı darp eden Ercan Kızılateş, bugün, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "Kasten yaralama" ve "Hakaret" suçlarından soruşturma savcısı Mehmet Ali Yıldız' ifade verdi.
Kızılateş'in ifadesini alan Savcı Yıldız, şüpheliyi tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.
İstanbul Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Kızılateş, sorgusunda pişman olduğunu söyledi. Mahkemedeki sorgusunda şikayetçiye yönelik olarak iyi niyetli bir söz söylediğini savunan Kızılateş, "Pişmanım. Ben çok fazla bir etkim olmadı. Sadece iyi niyetli bir söz söyledim. Ramazan ayıydı, mübarek ve haram ay olduğu için düzgün giyinmesini söyledim. Kısa şort giymişti. Daha sonra kendisi de 'bakma o zaman' dedi. Bunu söyledikten sonra, 'nefis diye bir şey var' dedim. Evet haklısın, 'nefis diye bir şey var' dedi. Sonra elimin tersi ile giderken yüzüne doğru hafif bir şekilde vurdum. Olay bir anda gelişti ve olaydan dolayı pişmanım" dedi.
Mahkeme, suçun vasıf ve mahiyeti ile atılı suçun basit yaralama olarak kalma ihtimalini ve tutukluluk tedbirinin bu aşamada orantısız olacağı gerekçesi ile savcının tutuklama talebini reddederek Kızılateş'in serbest bırakılmasına karar verdi.
Görüntü Dökümü
------------------------
- Jandarmaların arasında adliye koridorunda

22.06.2017 - 11.40 Haber Kodu : 170622065_

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler