YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul - Uluslararası Sokak Gösterileri Festivali İstanbul'da Yapıldı

Haber: Orhan SENCER / İSTANBUL, (DHA) Dünyanın dört bir yanından gelen ve Türkiye'deki sokak sanatçılarının katıldığı “Uluslararası Sokak Gösterileri Festivali" İstanbul'da

Haber: Orhan SENCER / İSTANBUL, (DHA)
Dünyanın dört bir yanından gelen ve Türkiye'deki sokak sanatçılarının katıldığı “Uluslararası Sokak Gösterileri Festivali" İstanbul'da yapıldı.
Esenyurt'taki bir alışveriş merkezinde 13 Eylül'de başlayan “Uluslararası Sokak Gösterileri Festivali" bugün sona erdi. Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Avustralya, Birleşik Krallık, Brezilya, İspanya, İtalya, Kanada, Şili, Yunanistan'dan dünyanın en ünlü sokak sanatçılarının katıldığı festivalde illüzyon, akrobasi, mim, kukla, denge oyunları ve müzik alanlarında gösteriler yapıldı.
Yeniden Türk sanatseverlerle buluşmak istediklerini dile getiren yabancı sanatçılar, Türk mutfağını özellikle de kebap ve lahmacunu çok sevdiklerini söyledi.

Görüntü Dökümü:
----------------------
-Gösterilerden detaylar

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler