YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha Istanbul- Ataşehir'de Narkotik Denetimi

Haber-Kamera: Uğur Ayazsın / İstanbul DHA Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde çok sayıda polisin katılımıyla parklar ve kahvehanelerde narkotik denetimi yapıldı.

Haber-Kamera: Uğur Ayazsın / İstanbul DHA
Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde çok sayıda polisin katılımıyla parklar ve kahvehanelerde narkotik denetimi yapıldı. Yaklaşık iki saat süren denetimde aranması olan 4 kişi gözaltına alındı.
Ataşehir İlçe Emniyet Müddürlüğü'ne bağlı ekipler ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ataşehir'de 4 farklı noktada narkotik denetimi yapıldı.
Çok sayıda polisin katıldığı denetimde parklar ve kahvehanelerde şüpheli kişiler incelendi. Ekipler, yaptıkları Genel Bilgi Tarama(GBT) sorgulamalarında aranması çıkan 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyete götürüldü.
Havadan da polis helikopterinin destek verdiği denetim 16.00'da başlayıp, 18.00'da sona erdi.

Görüntü Dökümü:
--------------------------
-Polislerin arama yapması
-Kahvehanedekiler
-GBT sorgulamaları
-Gözaltına alınanlar
-Parklar
Genel ve detay

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler