YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul- (Caminin Içinde Çekilen Görüntülerle)  Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram Namazı İçin Geldiği Camide Kısa Süreli Rahatsızlık Geçirdi

  Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Güven USTA - İstanbul  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı için geldiği Mimar Sinan Camii'nde kısa

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Güven USTA - İstanbul
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı için geldiği Mimar Sinan Camii'nde kısa süreli rahatsızlık geçirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı için saat 05.15'te Kısıklı'daki konutundan çıktı. Ataşehir Mimar Sinan Camii'ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan sabah namazını kıldı.

HUTBE SIRASINDA BAYGINLIK GEÇİRDİ
Cemaatle birlikte bayram namazı öncesi hutbe dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlandı. Cemaatin ortasında yer alan Erdoğan'ın baygınlık geçirmesi üzerine koruma polisleri çember oluşturdu. Cumhurbaşkanlığı sağlık ekibi anında müdahale etti. Bu sırada imam cemaate Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu şeklinde duyuru yaptı.
Sedyeyle caminin altında bulunan VİP salonuna indirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada dinlendi. Dışarıda ambulans bekletilirken çevre hastanelerde de hazırlık yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kısa sürede kendine geldi. VİP salonunun bulunduğu bölümden yürüyerek çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini bekleyen basın mensuplarının yanına geldi.

VATANDAŞLAR DESTEK VERDİ
Camide olan ve Erdoğan'ın rahatsızlığına şahit olanlar basın mensuplarının arkasında toplanıp, " Geçmiş olsun", "Allah bizden alsın sana versin" şeklinde bağırdı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Bayram tebriğinin ardından sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Erdoğan, "Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım" dedi. Erdoğan ardından ailesiyle bayramlaşmak için Kısıklı'daki konutuna geçti.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI
Bu arada Erdoğan'ın rahatsızlığından dakikalar önce camide çekilen fotoğrafı o sırada cemaatte olanlar tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Genel Koordinatörü Orhan Karakurt'ta sosyal medya hesabından Erdoğan'ın caminin alt bölümünden dışarı çıkarken çekilen görüntüsünü paylaştı.

Görüntü Dökümü:
-------------
-EK GÖRÜNTÜ
-Erdoğan'ın caminin idari hizmetler bölümünden çıkması
-Koridorda yürümesi
-Çevredekiler ile sohbeti
-Camiden çıkışı

//////GEÇİLEN GÖRÜNTÜ
- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunun camiye gelişinden detay görüntüler
- Camiden detaylar
- Basın mensuplarının cami önünden ayrılması, yaşanan hareketlilik
- Ambulansın görüntüsü
- Cemaatin yaşanan olayı anlatması
- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı
- Erdoğan'ın açıklamaları
-Sosyal medyada paylaşılan görüntüler
/ Erdoğan'ın caminin içinde çekilmiş fotosu
/ Karakurt'un paylaştığı görüntü

DGS: 25.06.2017 - 07:02- Haber Kodu : 170625016
DGS : 25.06.2017 - 07:07 - Haber Kodu : 170625017
DGS :25.06.2017 - 07:27 - Haber Kodu : 170625018
DGS: 25.06.2017 - 08:07 - Haber Kodu : 170625024
DGS : 25.06.2017 - 08:36 -Haber Kodu : 170625035
DGS : 25.06.2017 - 08:04 - Haber Kodu : 170625021

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler