YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul- Lgbti Üyesi Bulut Öncü Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

  Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / Cengiz ÇOBAN -DHA İSTANBUL Cinsel sağlık üzerine yaptığı çalışmalar ile bilinen LGBTİ üyesi Bulut Öncü, bindiği taksinin

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / Cengiz ÇOBAN -DHA İSTANBUL
Cinsel sağlık üzerine yaptığı çalışmalar ile bilinen LGBTİ üyesi Bulut Öncü, bindiği taksinin bu sabah Maltepe sahilde kaza yapması sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, Maltepe Sahilyolu Piri Reis Caddesi'nde saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Cinsel sağlık üzerine yaptığı çalışmalar ile bilinen LGBTİ üyesi Bulut Öncü, bir toplantıya katılmak için bir süre önce İstanbul'a geldi.

TAKSİYLE TRENE GİDİYORDU
Burada işlerini halleden Öncü, tren ile Konya'ya gitmek üzere taksiye bindi. Yunus Emre Yavuz yönetimindeki taksi Kartal istikametine seyrederken zeminin ıslak olması nedeniyle kaydı.

TAKSİ TAKLA ATTI
Sürücüsünün kontrolünden çıkan taksi trafik ışıklarına ve yön levhalarına çarparak takla attı. Kazada, taksi sürücüsü Yavuz ve Bulut Öncü yaralandı. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Kartal Devlet Hastanesi'ne götürdü.

ÖNCÜ, KURTARILAMADI
Hastanede tedavi altına alınan LGBTİ üyesi Bulut Öncü tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Sürücü Yunus Emre Yavuz'un ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Öncü'nün arkadaşı Zübeyir Kavuk, kendisinin toplantıya katılmak için İstanbul'a geldiğini, dün akşam birlikte oturduklarını, bu sabah ise taksi ile kaza yaptığını öğrendiklerini söyledi.

CENAZE KONYA'DA DEFNEDİLECEK
Bulut Öncü'nün cenazesi Soğanlık'taki gasilhaneye götürüldü. Cenazenin Öncü'nün akınları tarafından alınarak defnedilmek üzere uçakla Konya'ya götürüleceği belirtildi.

Görüntü Dökümü:
--------
-Olay yeri
-Devrilen tabela
-Zarar gören ağaçlar
-Kırık araba parçaları
-Devlet Hastanesi
-Gasilhane
-Barış Öncü'nün arkadaşı ile röportaj
-Öncü'nün arkadaşları
-Gözyaşı dökülmesi
-Genel ve detay

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler