YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul Bülten - 1

(aktüel görüntüyle) 1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN :  ŞEKERE DAYALI BİR TANSİYON DENGESİZLİĞİ GEÇİRDİK Haber-Kamera: Özgür ALTUNCU - Güven USTA - İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep

(aktüel görüntüyle)
1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN : ŞEKERE DAYALI BİR TANSİYON DENGESİZLİĞİ GEÇİRDİK

Haber-Kamera: Özgür ALTUNCU - Güven USTA - İSTANBUL DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ataşehir'deki Mimar Sinan Camii'nde çıkışında sağlık durumuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir
konumdayım. Programızına saat 3'te Haliç Kongre Merkezi'nde özellikle parti tabanımızla yapacağımız bayramlaşma töreniyle devam edeceğiz" dedi.

Görüntü Dökümü:
---------
Erdoğan'ın açıklamaları
25.06.2017 - 08.07 Haber Kodu : 170625024_

================================

(aktüel görüntülerle)
2- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAYRAM NAMAZI İÇİN GELDİĞİ CAMİDE KISA SÜRELİ RAHATSIZLIK GEÇİRDİ

Haber-Kamera: Özgür ALTUNCU - Güven USTA - İSTANBUL DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı için geldiği Mimar Sinan Camii'nde kısa süreli rahatsızlık geçirdi.
Erdoğan, saat 05.15 sıralarında Ataşehir'de bulunan Mimar Sinan Camii'ne geldi. Namazın başlamasına yakın Erdoğan cami içinde rahatsızlandı. Kısa süreli rahatsızlık geçiren Erdoğan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Camiden çıkan vatandaşlardan biri, "Tokalaştıktan sonra oturdu. Şoförünün içeriye girdiğini gördüm. Gayet normaldi. Sonra aşağıya aldılar 15-20 dakika. Şu an da gayet iyi. Oturuyordu kendisi, bir sıkıntısı yoktu" dedi
Yine camiden çıkan bir kişi ise, "Cumhurbaşkanı sohbeti dinlemeye geldi. Sonra yavaşça yere yattı. Sonra ilk müdahale burada yapıldı. Sonra dışarıya çıkarıldı" diye konuştu.
Erdoğan'ın hemen arkasında bulunduğunu belirten bir kişi ise, "Arkasında namaz kılıyorduk. Bir anda fenelaştı. Herkes ayağı kalktı, yardım etmeye çalıştılar. Sedye ile dışarıya çıkardılar. 5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı" şeklinde konuştu.
Bu arada Erdoğan'ın, birazdan camiden ayrılarak Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutuna geçeceği öğrenildi.

Görüntü Dökümü:
----------
-Erdoğan'ın konvoyunun camiye ilerlemesi
-Cami çevresindeki önlemler
-Camiden çıkanların anlatımları
25.06.2017 - 08.05 Haber Kodu : 170625022_
25.06.2017 - 08.06 Haber Kodu : 170625023_

==============================

3- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KISIKLI'DAKİ KONUTUNA GELDİ

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - İSTANBUL DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da Kısıklı'daki konutuna geldi. Kısa süreli rahatsızlık geçirdiği Ataşehir Mimar Sinan Camii'nin çıkışında açıklama yapan Erdoğan daha sonra Kısıklı'ya geldi. Cddede bulunanlara el sallayan Erdoğan, daha sonra konutuna girdi.

Görüntü Dökümü:
--------
-Erdoğan'ın konvoyunun kısıklıya girişi

25.06.2017 - 08.04 Haber Kodu : 170625021_

=============================

4- KONVOYU DURDURUP CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I İFTARA DAVET ETTİ

İstanbul DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'dan geçişi sırasında konvoyunu durduran kişiler, Erdoğan'ı iftara davet etti. Bu kişiler, o anları cep telefonu kamerasına kaydadip sosyal medyadan paylaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Üsküdar'dan geçişi sırasında konvoyu kaldırımda bekleyen kişiler tarafından durduruldu. Erdoğan, burada araba içerisinden bu kişiler ile bir süre sohbet etti. Bir esnaf Erdoğan'ı iftara davet etti. Erdoğan'ın, iftarda ne yemek olduğunu sorması üzerine davet eden kişi, "Biz sadece köfte yapıyoruz" dedi.
Erdoğan da, "Sarma yok, lahana çorbası yok" şeklinde karşılık verdi. Erdoğan, korumaların bebek hediye ettiği bir çocuğa "Beğendin mi bebeği?" sorusunu sordu. O anları cep telefonu kamerasıyla çeklip sosyal medyadan paylaşıldı.

Görüntü Dökümü:
----------------------
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler
-Erdoğan'ın araç içinden kaldırımda bekleyen kişilerle konuşması
-Erdoğan'ı iftara davet etmeleri
-Bebek hediye edilen çocukla ilgilenmesi,

24.06.2017 - 23.00 Haber Kodu : 170624207

==========================

5- CENAZEYE GİDERKEN ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

Murat DELİKLİTAŞ - Ozan URAL - Ezgi ÇAPA / İstanbul DHA
Bağcılar'da, cenazeye giden kişileri taşıyan bir servis minibüsü demir bariyere çarparak kaza yaptı. 16 kişinin yaralandığı kazada, direksiyon mahallinde sıkışan şoför, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.
Kaza, saat 19.30 sıralarında, O-3 Karayolu Bağcılar Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durmuş Eraslan, ailesi ve yakınlarını da yanına alarak, bir akrabasının Çekmeköy'deki cenazesine katılmak için 34 DN 7334 plakalı servis minibüsüyle yola çıktı. İddiaya göre, Bağcılar Mevkii'ne gelindiği sırada, marka ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, Eraslan'ı sıkıştırdı. Eraslan, otomobile çarpmamak için direksiyonu sağa kırınca demir bariyere çarptı. Çarpmanın ardından kontrolden çıkan minibüs yaklaşık 15 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil durmayarak yoluna devam etti.
Kazanın ardından, sürücü Durmuş Eraslan, direksiyon mahallinde sıkışırken, minibüste bulunan 2'si ağır 15 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sol omzuna demir saplanan ve bacağı sıkışan sürücü Eraslan, itfaiye ekiplerinin ve yoldan geçerken durarak yardıma koşanların yaklaşık yarım saat süren çabaları sonucu çıkarıldı. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Durmuş Eraslan, tedavi altına alındı.
Bu sırada, markası ve plakası alınamayan ve ortadan kaybolan otomobilin sıkıştırdığı, gurbetçileri taşıyan Belçika plakalı bir başka otomobil sürücüsü de önündeki yolcu otobüsüne çarptı. Bu kazada yaralanan olmazken, bir kadın fenalık geçirdi.

Görüntü Dökümü:
-----------------------
-Kaza yeri
-Araçta sıkışan sürücü
- Yaralının çıkarılması
-Ambulansa taşınması
-Ambulanstaki diğer yaralılar
-Yerdeki yaralılar
-Vatandaşların yardım etmesi
-Kazaya karışan diğer araçlar
-Oluşan trafik
-Röportaj
-Araçların kaldırılması
-Yaralı kadının başında bekleyen oğlu
-Trafiğin açılması
-Genel ve detaylar

24.06.2017 - 23.32 Haber Kodu : 170624211

============================

6- ARNAVUTKÖY'DE FABRİKA YANGINI

Haber - Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA
Arnavutköy'de Tekstil ve Mobilya imalat atölyeleri bulunan fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, fabrikada maddi hasar meydana geldi.
Mehmet Akif Mahallesi Veysel Karani caddesi üzerinde bulunan 5 bin metrekare Tekstil ve Mobilya imalat atölyeleri bulunduğu fabrikada saat 18.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken ihbar üzere yangına İstanbul Büyükşehir Belediyesi bağlı Avcılar, Arnavutköy Bakırköy, Başakşehir ilçelerinde itfaiye ekipleri müdahale etti. Olay yerine Polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına köpükle müdahale eden itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yangını kontrol altına aldı. Fabrikanın bulunduğu binada dükkanları bulunan iki kişi de olay yerinde sinir krizi geçirdi. İtfaiyenin soğutma çalışmaları devam ederken can kaybının yaşanmadığı yangının çıkıs sebebi araştırılıyor.

Görüntü Dökümü
----------------------------
-Olay yerinden görüntü
-İtfaiye ekipleri çalışması
-Vatandaşların yangını izlemesi
-İş yeri sahiplerin sinir krizi geçirmesi
-Polis ve Sağlık ekipleri
-Genel ve Detaylar

24.06.2017 - 20.13 Haber Kodu : 170624195

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler