YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul Bülteni - 3

- ERDOĞAN GENÇLİK BULUŞMASINDA KONUŞTU (1) * Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Avrupa'nın ulvi değerleri diye parlatılan kavramların, bizzat o değerlerin sahipleri tarafından

- ERDOĞAN GENÇLİK BULUŞMASINDA KONUŞTU (1)

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
"Avrupa'nın ulvi değerleri diye parlatılan kavramların, bizzat o değerlerin sahipleri tarafından çiğnendiğine, ayaklar altına alındığına şahit oluyoruz. Eşref-i mahlukat olan insana ruh katan, ona yaşama gayesi veren her ne kadar ilke varsa hepsinin içinin boşaltıldığı günler yaşıyoruz."

"Benim Hanım Bakanım Hollanda'ya gidiyor, arabaya mahkum ediyorlar. Hani ya bunlarda kadın hakları vardı. Hani bunlarda kadın haklarıyla ilgili saygı vardı. Bunlar dürüst değil, bunlar samimi değil, bunlar cahiliye dönemini yaşıyorlar. Hani o kız çocuklarını diri diri toprağa gömenler vardı ya bunlar onların devamıdır, hiç farkı yok"

Haber: Özgür ALTUNCU - Gülseli KENARLI - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "4.TÜGVA Gençlik Buluşması" programına katıldı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleşen programda yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ölümü, öldürmeyi ve şiddeti kutsayan
ideolojilere prim vermeyen bir gençlik yetişsin istiyoruz. Derdimiz o. Bu öyle bir gençlik olmalı ki hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi fikri savunursa savunsun okumalı, araştırmalı, sorgulamalı, zihnini birilerine asla kiraya vermemeli. Pensilvanya'ya kiraya verenler gibi olmamalı. Adam profesör ama maalesef kiracı. Ondan bir şey olmaz" dedi.

"EN BÜYÜK ZARARI MÜSLÜMANLARA VERDİKLERİNİ GÖRÜYORUZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa'nın ulvi değerleri diye parlatılan kavramların, bizzat o değerlerin sahipleri tarafından çiğnendiğine, ayaklar altına alındığına şahit oluyoruz. Eşref-i mahlukat olan insana ruh katan, ona yaşama gayesi veren her ne kadar ilke varsa hepsinin içinin boşaltıldığı günler yaşıyoruz. Bu süreçte öne çıkan DEAŞ, YPG gibi terör örgütlerinin, FETÖ gibi ihanet çetelerinin en büyük zararı Müslümanlara verdiklerini görüyoruz" şeklinde konuştu.

"ONLAR 'HAYIR' DEDİĞİNE GÖRE, BİZ İSTİKAMET ÜZEREYİZ, DOĞRU YOLDAYIZ"
Erdoğan, "İsviçre'de benim posterimi devasa yapıp, şakağıma silah dayayanlar kimse, onlarla beraber yürüyenler kimse, şu anda bunlar burada da ne yaptılar? İş birliği yaptılar. Gençler soruyorum, 'hayır' diyenler kim? Kandil 'hayır' diyor. Kandil'in verdiği talimatla Avrupa'da ve Türkiye'de şu anda çalışmalar yürütülüyor. İmralı 'hayır' diyor, Pensilvanya 'hayır' diyor. Artık daha sormaya gerek var mı? Onlar 'hayır' dediğine göre, biz istikamet üzereyiz, doğru yoldayız" diye konuştu.

"HANİ BUNLARDA KADIN HAKLARIYLA İLGİLİ SAYGI VARDI"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim Hanım Bakanım Hollanda'ya gidiyor, arabaya mahkum ediyorlar. Hani ya bunlarda kadın hakları vardı. Hani bunlarda kadın haklarıyla ilgili saygı vardı. Bunlar dürüst değil, bunlar samimi değil, bunlar cahiliye dönemini yaşıyorlar. Hani o kız çocuklarını diri diri toprağa gömenler vardı ya bunlar onların devamıdır, hiç farkı yok" dedi.

Görüntü Dökümü:
--------------------
- Erdoğan'ın açıklamaları
- Detaylar

=================

- 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KAVGA: 11 YARALI

* TIR şoförleriyle demir işçileri açıklanmayan bir nedenle birbirine girdi. 11 kişinin hafif yaralandığı kavgaya jandarma ekipleri müdühale etti. Jandarmanın bölgedeki önlemi sürüyor.

Erhan TEKTEN İstanbul DHA
3. Havalimanı şantiyesinde 2 grup arasında çıkan kavgada 11 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kavga saat 10.00 sıralarında 3. havalimanı şantiyesinin Akpınar kamp bölgesi otopark bölümünde çıktı. Şantiyede görevli TIR şoförleri ile demir işçileri arasında açıklanmayan bir nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olaya Durusu Jandarma Ekipleri müdahale etti. Kavgaya karışanların sayısının çokluğu nedeniyle olay yerine ambulans ekipleri de sevkedildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla önce şantiye içindeki revire ve Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi'ne ile Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kavgaya karışanlarının yaralarının hafif olduğu ayaktaki tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
Olayın ardından jandarma ekipleri şantiye içinde ek güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, şu ana kadar gözaltına alınan kimsenin olmadığı belirtildi.

Görüntü Dökümü:
---------------------
-Şantiye içinde ilerleyen Ambulansın görüntüsü
-Başka bir ambulansın çıkışı
-Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin dış görüntüsü
-Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi dış görüntüsü

====================

- KAYNAK: İRAN TARAFININ DA BU AÇIKLAMAYI YANLIŞ TERCÜME ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

* Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak,
"İran tarafının da bu açıklamayı yanlış tercüme ettiğini düşünüyorum. Ben 'İran bir düzensiz göçü tarik ediyor, teşvik ediyor' falan demedim ki. İran tarafı biz yıllardan beri en fazla mülteciyi yönetiyoruz, çok başarılıyız Türkiye'nin aklına ihtiyacımız yok' demiş. Tabi herkes aklının hayrını görsün."
"Benim söylediğim tam da budur, 'İran üzerinde Türkiye'ye gelecek, İran'ın daha doğusundan Afrika'nın daha doğusunda, Afganistan'dan, Burma'dan, Pakistan'dan, Orta Asya'dan gelebilecek ve bunu engellediğimiz 3 milyon kişilik düzensiz göçmeden, bir başka kitleden bahsediyorum."

Haber: Gülseli KENARLI / İstanbul DHA
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, dün CNN Türk'te yaptığı İran'dan Türkiye'ye 3 milyon mülteci gelebileceği söylemiyle ilgili İran Dışişleri Bakanlığı'nın "alakasız ve tuhaf" yorumlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Veysi Kaynak, "Avrupa kendi güvenliğinin Türkiye'den başladığını bilmelidir ve ona göre hareket etmelidir. Şunu ifade ettim, 'sadece Suriyeli göçmenler meselesi değil, Türkiye, İran'ın daha doğusundan gelip, İran ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya geçmeye kalkışan, bunun için çaba gösteren bir başka mülteci sorununu engelliyor' dedim. Bizim İran sınırımızda, Van'da, Ağrı'da, Iğdır'da kolluk kuvvetlerimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Jandarmamızın, Emniyet teşkilatımızın en önemli faaliyet alanlarından biri bu olmuştur. 2016 yılında 30 bin düzensiz göçmenin Türkiye'ye üzerinden Avrupa'ya gitmesini engelledik. Bu insanları yakaladık. Bu yılın ilk 3 ayında da yine 3 bin civarında... Bu mücadeleyi yaptığımızı ortaya koydum. Yoksa 'Türkiye'ye İran'dan yeni bir göç dalgası bekliyoruz, bu yeni göç için hazırlıklıyız' asla böyle bir şey söylemedim, 'Türkiye'ye 3 milyon mülteci gelebilir' de demedim" dedi.

"'İRAN BİR DÜZENSİZ GÖÇÜ TARİK EDİYOR, TEŞVİK EDİYOR' FALAN DEMEDİM Kİ"
Veysi kaynak söylediklerini şöyle ifade etti:
"Benim söylemim tam da budur, 'Türkiye, İran'ın doğusundan gelip, İran üzerinde Türkiye'ye, Türkiye üzerinden de Avrupa'ya geçebilecek düzensiz bir göç hareketini de başarıyla engelliyor'. Tam söylediğim budur. Evet başarıyla engelliyor. İran tarafının açıklamasına gelince, İran tarafının da bu açıklamayı yanlış tercüme ettiğini düşünüyorum. Ben 'İran bir düzensiz göçü tarik ediyor, teşvik ediyor' falan demedim ki. İran tarafı biz yıllardan beri en fazla mülteciyi yönetiyoruz, çok başarılıyız Türkiye'nin aklına ihtiyacımız yok' demiş. Tabi herkes aklının hayrını görsün. Benim söylediğim tam da budur, 'İran üzerinde Türkiye'ye gelecek, İran'ın daha doğusundan Afrika'nın daha doğusunda, Afganistan'dan, Burma'dan, Pakistan'dan, Orta Asya'dan gelebilecek ve bunu engellediğimiz 3 milyon kişilik düzensiz göçmeden, bir başka kitleden bahsediyorum. Bununla ilgili Türkiye gerekli mücadelesini başarıyla yapmaktadır ve yapmaya devam edecektir. Asla bu düzensiz göç için kapılarımızı gevşetmeyeceğiz, sınırlarımızı gevşetmeyeceğiz. Zaten bu yaza kadar hükümetimizin İran sınırımızda da ülke güvenliğimiz için, sınır güvenliğimiz için yapmaya karar verdiği güvenlikli duvar inşatları tamamlanmış olacaktır.

Görüntü Dökümü:
------------------
- Kaynak'ın açıklaması
- Detaylar

==================

- SURİYELİ KADININ CESEDİ HALİÇ'TEN ÇIKTI

* 24 yaşında 3 çocuk annesi kadının cansız bedeni, yakınlarının kayıp başvurusu yaptığı saatte Haliç sularında bulundu.

Özgür EREN / Akın ÇELİKTAŞ, İstanbulDHA
Haliç'e balık tutmak açılan balıkçıların ihbarı üzerine Haliç'ten bir kadın cesedi çıkarıldı. Cesedin 3 çocuk annesi Suriyeli Hatice Kemal'e ait olduğu anlaşıldı. Kemal'in eşi ve yakınları cesedin karaya çıkarıldığı yerde gözyaşları döktü. Genç kadının ölüm nedeni otopsi sonrasında kesinlik kazanacak

BALIKÇILAR GÖRDÜ
Saat 10.00 sıralarında Hasköy İskelesi önlerindeki balıkçı teknelerinde bulunanlar su üstünde bir ceset görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri suda bulunan kadın cesedini karaya çıkarmak için deniz polisinden yardım istedi.

24 YAŞINDA. 3 ÇOCUK ANNESİ. SURİYELİ
Kadının cansız bedeni torbaya konulduktan sonra karaya çıkarıldı. Sudan çıkarılan kadının 3 çocuk annesi Suriyeli Hatice Kemal (24) olduğu anlaşıldı.

EŞİ VE YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
Hasköy İskelesine gelen yakınları kadının cansız bedeni başında gözyaşlarını tutamadı. Koca Mustafa Kemal de eşinin cansız bedenine uzun süre baktı.

DARP İZİNE RASTLANMADI. İNTİHAR MI, KAZA MI, CİNAYET Mİ?
İlk incelemede cesette darp izine rastlanmadı. 24 yaşındaki kadının ölümünün bir intihar mı, yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığı şimdilik bilinmiyor.

ÖLÜM NEDENİNİ ADLİ TIP BELİRLEYECEK
Olayla ilgili soruşturma, Adli Tıp Kurumu'nun ölüm nedenini belirlemeye yönelik otopsisinden sonra yön kazanacak.

EVİNDEN SABAH 06.00 DA ÇIKMIŞ
Öte yandan kadının yakınlarının polise verdiği ifadeye göre Hatice Kemal sabah saat 06.00 sıralarında evinden çıktı. Vaktin ilerlemesine rağmen geri dönmemesi üzerine de yakınları kayıp başvurusu için polisin kapısını çaldı. Başvuru sırasında haliç'te cesedinin bulunduğu haberi geldi.

Görüntü Dökümü
-----------------------------------
-Kadının sudaki görüntüsü
-Deniz polisinden görüntü
-Kadının sudan çıkartılması
-Kocasından görüntü
-Yakınlarının gözyaşları
-Olay yeri inceleme polisinden görüntü
-Polis ekiplerinden görüntü

=================

- İSTANBUL'DA 1 HAFTADA 13 MİLYON LİRALIK UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

* Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçten hafta yaptığı 3 ayrı operasyonda çeşitli türlerde toplam 55 kilo uyuşturucu madde ele geçirirken, 6 kişiyi gözaltına aldı.
\* Polis ekipleri ele geçirilen uyuşturucu maddelerin tahmini piyasa fiyatının 13 milyon lira olduğunu ileri sürdü.

Haber-Kamera:Çağatay KENARLI, İstanbul DHA
İstanbul Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta uyuşturucu satıcılarına yönelik Bakırköy Avcılar ve Fatih'te 3 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlara narkotik dedektör köpekleri Maya ve Fırtına'da destek verdi. Polis ekipleri operasyonlarda 27 kilo kokain, 19 kilo eroin, 2 kilo metamfetamin, 7 kilo esrar, 2 hassas terazi ve 2 tabanca ele geçirdi. Yapılan aramalarda L.Y.(45), T.D.(24), A.Z.(45), L.N.(38), A.Y.(31) ve M.Ş.(28) yakalanarak gözaltına alındı.

PİYASA DEĞERİ 13 MİLYON LİRA
Polis ekipleri ele geçirilen uyuşturucu maddelerin tahmini piyasa fiyatının 13 milyon lira olduğunu ileri sürdü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 kişi sevk edildikleri adliyelerde çıkartıldıkları mahkemeler tarafından tutuklandı.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA
Bakırköy'de yapılan operasyon polis kameraları tarafından kaydedildi. Görüntüler, polis ekipleri girdiği evde bulunan şüpheliyi yakalayarak gözaltına almasıyla başladı. Polise ekipleri ve narkotik dedektör köpekler evde arama yapması görüntülendi. Ekipler evin holünde kolon görüntüsü verilmiş bir zulayı bulması kaydedildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün sergi salonunda basın mensuplarına gösterildi.

Görüntü Dökümü
---------
-Polis ekiplerinin eve girmesi
-Evde bulunan şüphelinin yakalanması
-Evde yapılan aramalar
-Dedektör köpeklerin arama yapması

-Sergiden görüntü
-Ele geçirilen uyuşturucu maddeler
-Dedektör köpeklerin görüntüsü
-Tabancalar
-Genel ve detaylar

=================

- BAKAN KAYA, HÜSEYİN KURT'U HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul, DHA
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Hollanda polisinin köpekle yaraladığı Hüseyin Kurt'u tedavi gördüğü Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.
Bakan Fatma Kaya, hastanede Hüseyin Kurt ziyaret ettikten sonra doktorlarından bilgi aldı.
Durumunun iyi olduğu belirtilen Kurt, o gece yaşananları anlattı. Kendisinin Hollanda'daki hastanede iyi bakılmadığını belirten Hüseyin Kurt, "Olayın olduğu gece taburcu edildi. Kendi isteğim üzerine boynumu incelediler ve kırık olduğu tespit edildi. Güvensizliğim orada başladı" şeklinde konuştu.

"HOLLANDA İÇİN UTANÇ GECESİYDİ"
Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Kaya ise, "O gece Hollanda için utanç gecesiydi. Sizlere bu şekilde saldırılması, gayri insani bir müdahalede bulunuldu. Hem vatandaşlara hem de basın mensuplarına atlarla, köpeklerle saldırıldı. Sizlerin sesi bana güç verdi. Sizlerin varlığı orada olmasaydı o kadar dik duramazdım. Sizin sesinizi duyuyordum. Recep Tayyip Erdoğan sesleriyle sokaklar inliyordu" dedi.

"ATLARLA, İTLERLE SALDIRDILAR"
Kaya, demokratik hakların engellendiğinin altını çizerek, "Avrupa orada ikiyüzlülüğünü ortaya koydu. 'Hayır' kampanyalarına polis eşliğinde destekler veriyorlar. O kadar ileri gidiyorlar ki sayın cumhurbaşkanımızı ölümle tehdit edecek şekilde hayır kampanyası yapılmasına izin veriyorlar. En temel hakkımız olan konsolosluk topraklarında vatandaşlarımızla bir araya gelme hakkımıza engel oldular. Bizim için oraya gelen vatandaşlarımıza atlarla, itlerle saldırdılar. Gayri insani şekilde davrandılar. Bize bunları yaşattıkları için şiddetle kınıyorum. Orada yaralanan herkese büyük geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullandı.
Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, açıklamanın ardından Hüseyin Kurt'un ailesi ile bir süre sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı.

Görüntü Dökümü:
----------------------
-Bakan konvoyunun gelişi
-Bakan'ın hastaneye girişi
-Bakan'ın karşılanması
-Kurt ailesi ile görüşme
-Hüseyin Kurt ile konuşma
-Doktorların bilgi vermesi
-Hüseyin Kurt'un konuşması
-Bakan Kaya'nın konuşması
-Genel ve detay

================

- SANDIKLARIN İLK ZİYARETÇİLERİ CHP'LİLER

Faik KAPTAN- Murat ÇAKIR / İstanbul DHA
Sınır kapıları ve yurt dışı temsilciliklerimizde bugün başlayan referandum oylamasında Atatürk Havalimanı'ndaki seçim sandıklarının ilk ziyaretçileri CHP'liler oldu. Saat 08.00'de başlayan oylamadan 3 saat sonra ilk olarak CHP İl Başkanı Cemal Canpolat ve daha sonra CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, havalimanındaki sandık görevlilerini ziyaret etti.
Cemal Canpolat görevlileri tek tek kutlayıp başarılar diledikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bugün oyunu kullanan ve yurt dışından gelen vatandaşlarımızın oylarının hayırlı olmasını diledik. Sandık görevlilerimizi ziyaret edip kontrol ettik. CHP olarak bütün sandık güvenliklerini aldığımızı belirtmek istiyorum. İstanbul'da ilk kez bu kadar kapsamlı geniş bir şekilde sandık güvenliği ve sandık sorumluluğumuzu aldık. Havaalanında da hem sandık sorumlularımız var hem de hukukçu arkadaşlarımız var. Bunun dışında İstanbul'daki bütün sandıklarda , yani her sandıkta 3 görevlimiz var. Bütün yurttaşlarımız gelip oylarını kullansınlar. Sandık güvenliği konusunda en ufak bir tereddütleri olmasın. CHP olarak her türlü tedbiri aldık. Biz referanduma hazırız. İnşallah ayın 16'sında ilk önce hayırı çıkaracağız sonra ülkemizden demokrasinin yeniden kurumsallaşması için bütün partilerin içinde bulunacağı parlamenter sitemin geniş ve katılımcı ve güçlendirilmiş bir parlamento yapısını yeniden oluşturacağız."
Cemal Canpolat bir gazetecinin, "Referandum'da Avrupa'da oyların bu seçim de artabileceğini düşünüyor musunuz?ö sorusuna şu cevabı verdi:
"Ülke olarak herkesle kavga ediyoruz. Yurt dışındaki vatandaşlarımızı hem orada, hem de dönüşte sıkıntıya sokuyoruz. Ülkemize yurt dışından özellikle Almanya, Hollanda, dün de İsviçre'de olmak üzere yönelen saldırılar konusunda iktidarın yanında olduğumuz belirtmek istiyoruz. Çünkü bu bir milli meseledir. Ülkenin çıkarları konusundaki dış politikadan yanayız. Artık kavga ederek bir yere yürünmeyeceğini de görmemiz gerekiyor. Herkesle kavga etmeyelim. Mesela dün Bulgaristan'da aynı sıkıntıyı yaşadık. Bulgaristan'da iktidarın yürüttüğü dış politikanın ne kadar yanlış olduğunu gördük. Ülkemize hayırlı olsun."
Cemal Canpolat'tan sonra Atatürk Havalimanı seçim sandıklarına CHP Grup Başkanvekili Engin Altay geldi. Engin Altay'da geliş katındaki oy sandıkları görevlilerini ziyaret ederek başarılar diledi. Engin Altay ve Cemal Canpolat daha sonra Atatürk Havalimanı'nda seçim ofisini ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Görüntü Dökümü:
--------------------
- Canpolat'ın açıklamaları
- Ziyaretten görüntüler
- Detaylar

================

- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A "RAP" Lİ KARŞILAMA

Haber : Özgür ALTUNCU / Kamera: İdris TİFTİKÇİ - Yaşar KAÇMAZ İstanbulDHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gençlik Buluşması için Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'na girdiği sırada "Erdoğan nerede Erdoğan burada" sözlerinin yer aldığı rap tarzında şarkı çalındı. Cumhurbaşkanı kendisini coşkuyla karşılayan gençlere çiçek atarak karşılık verdi.

ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ SALONDA
Abdi İpekçi Spor salonu gençler tarafından tamamen dolduruldu. Kalabalık dışarı taştı. Dışarıda kalanlar için dev ekranlar kuruldu. Çevre ilçelerden çok sayıda öğrenci de etkinliğe katılmak için Zeytinburnu Abdi İpekçi Spor salonuna geldi.

BİRİNİN GÖZÜ HEDEFTE DİĞERİNİN ELİ TETİKTE
Erdoğan'ın katılacağı etkinlik öncesi ve sırasında geniş güvenlik önlemi alındı. Salonun bulunduğu 10 yıl caddesi araç trafiğine kapatıldı. Tarihi surların üzerinde özel harekat polisleri önlem aldı. Ancak Abdi İpekçi Spor Salonunun çatısında alışık olunmayan bir görüntü vardı
Daha önce yüksek noktalarda ayrı ayrı tek başına görev yapan Özel Harekat Polisleri bugün ilk kez ikili gruplar halinde görev yapmaya başladı. Bir özel harekat polisi siper alıp yüz üstü uzanıp eli tetikte beklerken, bir başka özel harekat polisi yanında ayakta durarak, dürbünle çevre gözetlemesi yaptı.

Görüntü Dökümü:
----------------------------------
- Çatıda görev yapan TİMlerden genel ve detay görüntüler
- Etkinliğe katılan gençlerden ve öğrencilerden detay görüntüler
- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salona gelişi
- Tribünlere çiçek atması
- Detaylar

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler