YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha İstanbul -(Ek Bilgilerle) İstanbul'da Taksi Ve Minibüslere Denetim

-Denetimlerin açıklanan bilançosunda 72 bin 24 lira kesildiği ortaya çıktı. Haber-Kamera : İhsan YALÇIN - Gülseli KENARLI - Güven USTA -

-Denetimlerin açıklanan bilançosunda 72 bin 24 lira kesildiği ortaya çıktı.

Haber-Kamera : İhsan YALÇIN - Gülseli KENARLI - Güven USTA - İdris TİFTİKCİ - İSTANBUL DHA
İstanbul'da taksi ve minibüslere denetim yapıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde; İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Özel Harekat, Narkotik Suçlarla Mücadele, Önleyici Hizmetler ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelinin katımıyla 38 noktada 300 ekip ile denetim yapıldı. Bin 790 kişi 724 araç incelenirken toplamda 72 bin 24 lira kesildiği ortaya çıktı.
Denetim yapılan yerlerden biri olan Bağcılar'da polis ekipleri, taksileri durdurup sürücü ve yolcuları GBT kontrolünden geçirdi ve üst araması yaptı. Buradaki kontrollerde dedektör köpek 'Maya' da taksilerin içinde ve dışında arama yaptı.
Şişli Darülaceze caddesinde de yapılan uygulamada taksi ve minibüs sürücülerinin ehliyet ve ruhsatları kontrol edildi, sürücülerin üstleri ile araçlar arandı. Yolcuların bulunduğu araçlarda, yolcuların da kimlik kontrolleri yapıldı. Uygulama sırasında polis köpeği Panzer de araçlarda yapılan aramada yer aldı. Yolcular ve sürücüler denetimden memnun olduklarını dile getirdi.

DENETİMLERİN BİLANÇOSU
Yapılan denetimlerin bilançosu ise şöyle:
Durdurulan araçlardaki bin 790 kişi GBT kontrolünden geçirilirken 724 araç polis denetiminden geçirildi. 71 kişi ve 89 araç hakkında yasal işlem yapılırken 18 araç trafikten men edildi. 5 sürücü hakkında ehliyetsiz araç kullanmaktan, 10 minibüs sürücüsüne de fazla yolcu taşımaktan yasal işlem yapıldı. Mahkemece aranan 4 kişi gözaltına alınırken yoklama kaçağı 4 kişiye de tebligat yapıldı. Denetimlerin sonucunda sürücülere 72 bin 24 lira trafik cezası kesildi.

Görüntü Dökümü:
-----------------------

ŞİŞLİ'DEKİ DENETİM
- Taksilerde yapılan arama
- Minibüslerde yapılan arama
- Yolcuların kimliklerine bakılması
- Sürücülerin ehliyet ruhsat denetimi
- Yolcular ve sürücülerle röportaj
- Polisin köpekle arama yapması
- Detaylar

BAĞCILAR'DAKİ DENETİM
-Taksilerin durdurulması
-Özel harekat timlerinden detay
-Sürücülere ve yolculara üst araması yapılması
-Dedektör köpeğin araçları araması
-Genel ve detaylar

ESENLER'DEKİ DENETİM
- Taksilerde yapılan arama
- Minibüslerde yapılan arama
- Yolcuların kimliklerine bakılması

13.09.2017 - 14.57 Haber Kodu : 170913115
13.09.2017 - 14.57 Haber Kodu : 170913116
13.09.2017 - 15.10 Haber Kodu : 170913118

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler