YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ehliyet Sınavında Joker Operasyonu

Çağatay KENARLI / İSTANBUL, EN AZ 3 BİN LİRAYA SINAVA GİRMİŞLER 'Joker' adaylar, iddiaya göre sürücü kursuna kayıt olan ve sınava

Ehliyet Sınavında Joker Operasyonu

Çağatay KENARLI / İSTANBUL,
EN AZ 3 BİN LİRAYA SINAVA GİRMİŞLER
'Joker' adaylar, iddiaya göre sürücü kursuna kayıt olan ve sınava girmek istemeyen adaylarla bir araya getiriliyor. Yapılan pazarlık sonucunda sınav için 'Joker' aday asıl sürücü adayından sınava girmek için en az 3 bin lira, en fazla 5 bin lira para karşılığında anlaşarak sınava girdikleri belirlendi.

SINAVA GİRMEYEN ASIL ADAYLAR EVDEN DIŞARI ÇIKMAMIŞ
Aralarında sürücü kursu yöneticisi ve çaycısının da bulunduğu şüphelilerin Bağcılar Asayiş Büro Amirliği'nde ifadeleri alındı.
Edinilen bilgiye göre sürücü adayları ilk ifadelerinde, sınav bitene kadar evlerinden dışarıya çıkmadıkları ve sınavı kaybetmemek adına sınava başkalarını soktuklarını söyledikleri iddia edildi.

3 ŞÜPHELİ DAHA ARANIYOR
Polis ekipleri alınan ifadeler doğrultusunda olayla ilgisi bulunan 3 kişiyi daha ararken, Bağcılar Asayiş Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan 22 şüpheli sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol hükümleri uygulandığı öğrenildi.

(FOTOĞRAF)

Ehliyet Sınavında Joker Operasyonu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler