YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ELEKTRİK ARIZASI MAHALLELİYİ İSYAN ETTİRDİ

Bulut MÜLHİM/İSTANBUL, Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, bir süredir Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde elektrik hatlarında sık sık arızalar meydana geldi. Geçtiğimiz Pazar

ELEKTRİK ARIZASI MAHALLELİYİ İSYAN ETTİRDİ

Bulut MÜLHİM/İSTANBUL, Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, bir süredir Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde elektrik hatlarında sık sık arızalar meydana geldi. Geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde hatlarda oluşan arıza nedeniyle yine elektrikler kesildi. Yapılan çalışmalarda hatlardaki sorun bir türlü giderilemedi. Yaklaşık 4 gündür elektriksiz olduklarını belirten 57. Sokak sakinleri duruma isyan etti.

BATTANİYE ALTINDA ISINMAYA ÇALIŞIYORLAR
Mahalleli etrafı aydınlatmak için mum yakıyor; soğuktan korunmak için de çocuklarıyla birlikte battaniyelerin altında ısınmaya çalışıyor.
Bazı iş yeri sahipleri ise jeneratörlerle iş yerlerini açık tutmak için çabalıyor.
Günlerdir sorunun giderilememesine tepki gösteren mahalleli, yetkililerin bir an önce sorunlarına çözüm bulmasını istiyor.
Sokak başındaki yer altı kablolarının onarımı için ekiplerin çalışmaları da devam ediyor.

"SÜREKLİ ELEKTRİK SORUNU YAŞIYORUZ"
Sürekli aynı problemlerle karşılaştıklarını söyleyen bir mahalle sakini, "Bu bölgede yeni yapılaşma çok fazla. Elektrik hatları ise eski. Bu nedenle hatlar artık bu yükü kaldıramıyor. Sürekli elektrik sorunu yaşıyoruz. Pazar gününden bu yana elektriğimiz yok. Esnaf, aileler ve çocukları çok mağdur durumdalar. Elektriği olan akrabalarımızın yanına gidiyoruz. Bu konuya artık bir çözüm bulunsun" diye konuştu.

"ÇOCUKLAR DA EVDE TİTRİYOR"
Başka bir mahalle sakini ise yetkililere ulaşamadıklarını belirterek, "Bir bölümü tamir ediyorlar. Diğer bölümde sorun oluyor. Bakın burada ben titriyorum. Çocuklar da evde titriyor. Yetkililere ulaşamıyoruz. Muhtar yok, elektrik idaresi ilgilenmiyor, belediyeye ulaşamıyoruz" dedi.

ELEKTRİK ARIZASI MAHALLELİYİ İSYAN ETTİRDİELEKTRİK ARIZASI MAHALLELİYİ İSYAN ETTİRDİELEKTRİK ARIZASI MAHALLELİYİ İSYAN ETTİRDİ

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler