YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emenike’den 10'uncu Saniyede Rekorluk Gol

Spartak Moskova’nın oyuncusu Emmanuel Emenike Rusya Premier Ligi’nin en hızlı golünü atarak rekor kırdı. Emenike,...

Spartak Moskova’nın oyuncusu Emmanuel Emenike Rusya Premier Ligi’nin en hızlı golünü atarak rekor kırdı. Emenike, yeni sezonun ilk haftasında daha maçın 10. saniyesinde şık bir vuruşla ağları sarstı.

Rusya Premier Ligi’nin ilk haftasında Alania Vladikavkaz takımı ile Spartak Moskova karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Moskova ekibi henüz 10. saniyede Emenike’nin attığı şık golle öne geçti. Nijeryalı forvetin bu golünün, Rusya Premier Ligi tarihinde atılan en hızlı gol olduğu belirtildi.

Ev sahibi takım Alaniya, 14. dakikada Arsen Hubulov ile beraberliği sağladı. Ancak maçın 86. dakikasında Alaniya’lı oyuncu Anton Grigoryev ters bir vuruşla topu kendi kalesine göndererek takımın 2-1 yenilmesine neden oldu.

Geçen sene Fenerbahçe’den Spartak Moskova’ya transfer olan Emmanuel Emenike, 22 resmi maçta 13 gol atarak takımının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler