YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ensar Vakfı Genel Başkanı Ahmet Şişman vefat etti

Ensar Vakfı Genel Başkanı Ahmet Şişman geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Şişman'ın bir süredir...

Ensar Vakfı Genel Başkanı Ahmet Şişman vefat etti

Ensar Vakfı Genel Başkanı Ahmet Şişman geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Şişman'ın bir süredir kalp rahatsızlığı dolayısıyla tedavi gördüğü öğrenildi.
Ensar Vakfı konuyla ilgili yayınladığı bildiride, “Ahmet Şişman Türkiye’nin gerçek manada sivil sesi olmuştur. Gönüllü teşekküllerimizin duayen ismi haline gelmiş ve ömrünün son anına kadar da sivil toplumun ve vakıfların merkezinde yer almıştır.” ifadelerine yer verdi.
Ahmet Şişman, 1990 - 2011 yıllarında Ensar Vakfı Başkanlığı, 1997 - 2000 yıllarında da TGTV başkanlığı görevlerinde bulundu. Şişman’ın Ensar Vakfı Başkanlığı dışında Filistin Platformu İmar ve Yardımlaşma Derneği, TGTV Kurucular Kurulu Üyeliği, Sivil Dayanışma Platformu Üyeliği, 2010 Kuran 1400 Platformu Sözcülüğü, Bolulular Platformu kurucu Üyeliği, Önder, ve İHH İstişare Kurulu Üyeliği gibi çok sayıda sivil toplum hareketinde görevler üstlendi.
Açıklamada, Şişman’ın son olarak “Temiz Medya Platformu” adı ile medyayı sivil denetime alacak çalışmanın önderliğini yapmayı amaçladığı ancak ömrünün yetmediği belirtildi.
Ahmet Şişman'ın naaşı yarın öğle namazı sonrası Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Ahmet Şişman'ın, MTTB Dergisi, Düşünce Dergisi, Tohum Dergisi, İzlenim Dergisi gibi pek çok dergide yazısı yayımlandı. Şişman'ın ayrıca Kur’an da Zulüm Kavramı ve Öfkenin Sonbaharı (Hasaneyn Heykel’den tercüme) isimli kitabı bulunuyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler