YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ereğli Alman Hastanesi'nden muayene hizmeti

Universal Hastaneler Grubu bünyesinde faaliyet yürüten Özel Ereğli Alman Hastanesi, Ramazan dolayısıyla yeni bir kampanya...

Ereğli Alman Hastanesi'nden muayene hizmeti

Universal Hastaneler Grubu bünyesinde faaliyet yürüten Özel Ereğli Alman Hastanesi, Ramazan dolayısıyla yeni bir kampanya başlatıyor. Konya Ereğli’de hizmet veren hastane, bu ayda vatandaşlara muayene hizmeti vermeyi öngörüyor.
Universal Hastaneler Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Eşmeci kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Özel Ereğli Alman Hastanesi, Ramazan ayı süresince iftar sonrası vatandaşları muayene edecek. Hastane yetkilileri olarak oruç tutan vatandaşlarımızın hastaneye gelmelerinin güç ve yorucu olacağına kanaat getirdik. Halkımızı sağlıklı hayat konusunda bilgilendirmek, muayene hizmeti vermek adına doktorlarımızla bir araya getireceğiz.”
Mayıs ayında açılan Özel Ereğli Alman Hastanesi' nin halkın ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediğini kaydeden Ahmet Eşmeci, hasta merkezli sağlık hizmetinin herkese açık olduğunu, Doğu'da bulunan tüm hastaneler için de aynı faaliyetleri öngördüklerini belirtti. Eşmeci, açıklamasına şöyle devam etti:
"3 bin 800 metrekare kapalı alan üzerine kurulan Özel Ereğli Alman Hastanesinde 2 ameliyathane, 1 doğumhane, 17 poliklinik bulunuyor. 1'i dahili, 2'si cerrahi, 2'si yeni doğan ve 3'ü koroner olmak üzere toplam 8 yoğun bakım ünitesi yer alan hastanemiz 41 yatak kapasitelidir.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler