YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ertelenen Galatasaray - Beşiktaş RMK Marine Maçı 16 Ocak'ta

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın çıkan olaylar sebebiyle ertelenen Beşiktaş RMK Marine ile oynayacağı TSB...

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın çıkan olaylar sebebiyle ertelenen Beşiktaş RMK Marine ile oynayacağı TSB Süper Lig ikinci hafta maçının tarihi belli oldu.

Karşılaşma 16 Ocak Çarşamba günü saat 17.00'de Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Mücadele kaldığı yerden, ikinci çeyreğin 06.07'inci dakikasından itibaren ve seyircisiz oynanacak. Maç kadınlar ve çocuklara açık olacak.

Hatırlanacağı üzere Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 9 Aralık 2012 Pazar günü saat 14.00'te başlaması gereken mücadele oyuncular parkede ısınma aşanmasındayken taraftarların sahaya girmesiyle yaklaşık 30 dakika gecikmeli olarak başlamıştı.

İkinci çeyreğin bitimine 06.07 dakika kala Galatasaray 31-26 önde iken taraftarlarca sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle oyun durmak zorunda kaldı ve karşılaşma kaldığı andan itibaren oynanmak üzere ileri bir tarihe ertelenmişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler