YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Üniversitesi yarı finalde

Türkiye Üniversitelerarası Basketbol Süper Ligi Şampiyonu Fatih Üniversitesi Basketbol Takımı, Avrupa Basketbol Şampiyonası çeyrek final...

Fatih Üniversitesi yarı finalde

Türkiye Üniversitelerarası Basketbol Süper Ligi Şampiyonu Fatih Üniversitesi Basketbol Takımı, Avrupa Basketbol Şampiyonası çeyrek final maçında Hırvatistan’ın Zagreb Üniversitesi’ni 69-67 yenerek yarı finale kaldı.
Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen turnuvada 16 ülke şampiyonu yer alıyor. Geçen yıl Türkiye şampiyonu olarak Avrupa’da temsil etme hakkını kazanan Fatih Üniversitesi, başarılı maçlar çıkardığı turnuvanın çeyrek finalinde Hırvatistan’ın Zagreb Üniversitesi’ni 69-67 yenme başarısı gösterdi. Fatih Üniversitesi Basketbol Takımı yarı finalde Rusya Federasyonu’ndan Leningrad State Üniversitesi ile karşılaşacak.

USLUSOY: ŞİMDİKİ HEDEFİMİZ FİNALE KALIP ŞAMPİYON OLMAK
Fatih Üniversitesi Basketbol Takımı Direktörü Coşkun Uslusoy, Avrupa Şampiyonası'ndaki tek hedeflerinin Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip şampiyon olarak dönmek olduğunu belirtti. Uslusoy, şampiyonluğa olan inançlarının tam olduğunu belirterek; “Yarı finale kalmanın bile önemli bir başarı olduğunu düşünüyoruz. Ancak hedefimiz finale kalıp Avrupa şampiyonu olmak.” dedi.
Turnuva, 13-20 Temmuz 2011 tarihlerinde İspanya’nın Cordoba kentinde yapılıyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler