YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Taraftarından Advocaat'a "obradovicli Sitem"

Advocaat'ın Kadıköy'deki son maçında sarı-lacivertli taraftarlar Hollandalı hocayı "Obradovic...Obradovic" tezahüratı ile uğurladı. Uğur DEMİRKİRDI/İSTANBUL, (DHA) Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı ve 1-1 berabere

Advocaat'ın Kadıköy'deki son maçında sarı-lacivertli taraftarlar Hollandalı hocayı "Obradovic...Obradovic" tezahüratı ile uğurladı.

Uğur DEMİRKİRDI/İSTANBUL, (DHA)

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı 33. hafta karşılaşmasında az sayıdaki sarı-lacivertli taraftar, teknik direktör Dick Advocaat'a Obradovic üzerinden sitemde bulundu.
Mücadelenin son 5 dakikasına girildiğinde tribünler, tarihi başarı elde eden Fenerbahçe Basketbol Takımı'nı çalıştıran Zeljko Obradovic'in ismini hep bir ağızdan bağırarak kendilerine gurur yaşatan efsane coach lehine tezahürat yaptı. Bu aynı zamanda Advocaat için bir mesajdı. Advocaat'ın Kadıköy'deki son maçında sarı-lacivertli taraftarlar Hollandalı hocayı, "Obradovic...Obradovic" tezahüratı ile uğurladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler