YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de geleneksel bayramlaşma töreni

Fenerbahçe Kulübü'nde geleneksel bayramlaşma töreni, Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel...

Fenerbahçe Kulübü'nde geleneksel bayramlaşma töreni, Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay’ın ev sahipliği yaptığı törene, Genel Sekreter Vedat Olcay, Asbaşkanlar Murat Özaydınlı ve Mithat Yenigün, Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Uzun, Turan Şahin ve Yasemin Merçil’in yanı sıra, Genel Müdür Serkan Acar, divan kurulu üyeleri, kongre üyeleri, amatör branşların şube kaptanları, antrenörler ile bazı sporcular da katıldı.
Bu arada törende geçen günlerde yeni yaşına giren Başkan Aziz Yıldırım için de doğum günü pastası kesildi. Pastanın üzerinde, "Mutlu Yıllar Büyük Başkan" yazısı yer aldı.
Kurban Bayramı'nın 4. gününde, gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma töreninde Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ve yöneticiler törene gelenlerle tek tek bayramlaştı. Katılımcılar, birbirleriyle bayramlaşırken, sohbet etme ve hasret giderme imkanı da buldular.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler