YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Maçından Notlar

 Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA En son 10 Ekim 2014'de deplasmanda oynanan Arsenal maçında stoperde görev yapan Melo, Galatasaray'da Semih

Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA

En son 10 Ekim 2014'de deplasmanda oynanan Arsenal maçında stoperde görev yapan Melo, Galatasaray'da Semih Kaya ve Chedjou'nun yokluğunda yeniden savunmada forma giydi.
Hamza Hamzaoğlu, stoper bölgesinde yaşanan kayıplar nedeni ile Rizespor maçında bu bölgedeki ilk tercihinin Melo-Hakan Balta ikilisi olduğunu göstermiş oldu.
Gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilemiş olsa da genç teknik adam, ligdeki Rizespor maçının provası adına as oyuncularını sahaya sürdü.
Hamzaoğlu, oyunun ikinci yarısında iki oyuncu değişikliği birden yaptı ve Goran Pandev ile Yekta Kurtuluş'u oyundan alırken, Umut bulut ile Emre Çolak'ı sahaya sürdü.
Hamzaoğlu'nun Rizespor maçında orta sahaya Emre Çolak, forvete de Umut Bulut hamlesi yapacağı belirtildi.
Ligin ikinci yarısında Galatasaray'ın, Diyarbakır BŞB ile oynadığı maçta tribünler bomboştu.
Seyrantepe metrosunun da çalışmamasının etkisi ile Arena'da çok az sayıda taraftar vardı. Arena Stadı'na ulaşımı sağlayan Seyrantepe metrosunun açılması adına Galatasaray yönetimi büyük uğraş veriyor.
Galatasaray'ın sakat oyuncularından Burak Yılmaz da karşılaşmayı tribünde izledi.
Karşılaşmayı 4000 bin kadar sarı kırmızılı taraftar izlerken, Diyarbakırspor'un 500 kadar taraftarı maç boyunca takımlarını destekledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler