YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Divan Turulu'nda Hararetli Tartışma

Levent Nazifoğlu, "Bir bankanın borcunu kapattık, diğer bankadan borç aldık" Galatasaray Divan Kurulu'nda konuşan eski Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Başkan

Levent Nazifoğlu, "Bir bankanın borcunu kapattık, diğer bankadan borç aldık"

Galatasaray Divan Kurulu'nda konuşan eski Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Başkan Dursun Özbek'e yönelik eleştirilerde bulunarak, "Günü kurtarabiliriz. Ama daha sonra yeniden bir borç sarmalına girmemiz kaçınılmaz" dedi. Ancak daha önce Nazifoğlu, konuşmak üzere kürsüye geldiğinde, toplantı salonunda hararetli tartışmalar oldu ve Divan kurulu Başkanı İrfan Aktar ara vermek zorunda kaldı. Nazifoğlu şunları söyledi.
BİR BANKANIN BORCU KAPATILDI.,DİĞER BANKADAN BORÇ ALDIK
"Başkan'a dedim ki biz bu transferleri yapmazsak zaten buradan gideceğiz. Sonra istifa ettiğim gün beni aradı Başkan. Bana Riva satılana kadar bir yerde konuşma dedi. Ben de sen yeterki burayı sat, ben konuşmayacağım. Divana bile gelmem dedim. Öyle mi oldu? Olmadı. Bir tarafta kupalar, bir tarafta borçlar vardı. Başkan kupaları tercih etti. Bir bankanın borcunu kapattı. Başka bankadan bir borç aldık. Riva bizim en değerlimiz değil miydi?. İçimize bir su serpilmiyor muydu? Riva var diye. Artık Riva'mız yok. Günlük başarılarla devam edeceğiz. 5 tane takımın şampiyonluk şansı var. Başakşehir, Trabzon, ezeli 2 rakibimiz. Bizim şampiyon olma umudumuz yüzde 30, bu umutla yola mı çıkılır? Benim konuşma tarzım bu, tarzımdan dolayı özür diliyorum sizlerden, söylediklerimden dolayı dilemiyorum. Ayrıca şu an Ali Sami Yen'in makamında oturan Başkan'dan da özür diliyorum"
"BENDEN BİRŞEY OLMAZ ARTIK"
"Ben konuşmalarımda demedim mi benden bir şey olmaz, ben Galatasaray için kendimi yakıyorum. Ben hiç bir şey istemiyorum. 2'inci Başkan Yardımcısı çıkıyor bizim bir şeyden haberimiz yok diyor. 100 milyon Euro'luk giderden bahsediyorum. Gelirleri 100 milyon dolara çıkardıkları, sonra 150 milyon Euro oldu nereden bu geliyor bu gelirler?" Riva'dan gelen parayla 2-3 sene şampiyonluğa oynayabiliriz.Sonra tekrar bu borç ortaya çıkar. Önlemi almamız lazım. Bundan sonra gelecek başkanlara borç yaptırtmayalım"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Levent Nazifoğlu kürsüde
-Tartışmalar
-Detaylar
-Toplantıya ara verilmeden önce çıkan tartışmalar
-Nazifoğlu'nun geri gelmesi, tekrar konuşması (CANLI DA VERİLDİ)

MUSTAFA AKIN, İSTANBUL DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler