YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Kamp Için Alanya'ya Gitti

Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL, Abdurrahim Albayrak şunları söyledi: “Beş günlük kısa bir kampa gidiyoruz. Belki bir, belki iki maç yapacağız. Pazartesi günü İstanbul’a

Galatasaray Kamp Için Alanya'ya Gitti

Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL, Abdurrahim Albayrak şunları söyledi:
“Beş günlük kısa bir kampa gidiyoruz. Belki bir, belki iki maç yapacağız. Pazartesi günü İstanbul’a döneceğiz. Perşembe günü kupa maçı, pazar günü de lig maçı yapacağız. Beş günlük kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İlk devrenin sonunda Rize ile oynamıştık. Rize maçıyla ikinci devreye başlayacağız. İki hafta üst üste kendi sahamızda mücadele edeceğiz.
İki veya üç arkadaşımızla kesin ayrılacağız. Yiğit Gökoğlan’ın mukavelesini feshettik. Kendisi Akhisar Belediyespor’a gitti. Kendisine yeni futbol hayatında başarılar diliyoruz. İki üç arkadaşımız daha var. Onların da en kısa zamanda kulüp bulmalarını istedik. Ama birkaç futbolcumuzun da sadece kiraya gitmesini istiyoruz. Geniş bir kadromuz olduğu için forma şansı bulamayacaklar. Onun için biz oynamalarını istiyoruz. Gelecek sene Galatasaray’a daha fazla katkıları olacak. Satmayı düşünmüyoruz.
Futbolcu almaya gelince, futbolcu almayı kesinlikle düşünmüyoruz. Kadromuz yeterlidir. Şampiyon olmak için kadromuzdan memnunuz, hocamızdan memnunuz. Yeni alacağımız futbolcuya vereceğimiz parayı futbolcu kardeşlerimize veririz. Bizim yıldızlarımız şampiyonluk için yeterlidir."

Sarı-Kırmızılı oyuncular sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesislerinde bir araya geldikten sonra kampa gitmek için Atatürk Havalimanı’na geldiler. GS futbol takımı THY’nin TK-3605 sefer sayılı İstanbul-Alanya Gazipaşa seferini yapan uçağı ile saat 11.20’de Alanya'ya gitti.

Galatasaray Kamp Için Alanya'ya GittiGalatasaray Kamp Için Alanya'ya GittiGalatasaray Kamp Için Alanya'ya Gitti

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler