YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

GALATASARAY ODEABANK: 43 - USK PRAG: 72

İSTANBUL, Galatasaray Odeabank, karşılaşmaya Nuria Martinez - Queralt Casas - Şebnem Kimyacıoğlu- Sancho Lyttle - Kelsey Bone beşiyle başladı. Laia

İSTANBUL, Galatasaray Odeabank, karşılaşmaya Nuria Martinez - Queralt Casas - Şebnem Kimyacıoğlu- Sancho Lyttle - Kelsey Bone beşiyle başladı. Laia Palau - Sonja Petrovic - Eva Viteckova - Jana Vesela - Kia Vaughn beşiyle maça giren ZVVZ USK Praha, bulduğu isabetlerle birlikte ilk beş dakika sonunda skoru 11-2 yaptı ve Galatasaray Odeabank koçu Ekrem Memnun molayı aldı. Molanın ardından Sancho Lyttle'dan gelen dört sayıya rağmen Palau - Petrovic ikilisiyle etkili olmaya devam eden ZVVZ USK Praha ilk çeyreği 23-6 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe de iyi giren taraf olan ZVVZ USK Praha bulduğu sayılarla yakaladığı seriyi 15-0'a çıkardı. Jelena Dubljevic'in bireysel çabalarıyla oyunu dengelemeyi çalışan Ekrem Memnun'un öğrencileri hücumda skor bulamasa da savunmasını sertleştirerek farkın açılmasını engelledi ve ikinci çeyrekte son beş dakikaya girilirken 34-9'luk Çek Cumhuriyeti ekibinin üstünlüğü vardı. Kalan bölümde önce Jelena Dubljevic'in sayılarıyla 5-0'lık Galatasaray Odeabank serisi, sonra 4-0'lık ZVVZ USK Praha serisi geldi ve ilk devre 38-14 konuk takım lehine bitti.
Galatasaray Odeabank soyunma odasından daha iyi dönen taraftı. 6-0'lık bir seri geldi ve üçüncü çeyreğin ilk bölümünde durum 38-20 ZVVZ USK Praha lehineydi. Serbest atışlarla tekrar ritim bulan Prag ekibi farkı arttırdı ve durumu 48-24'e getirince Galatasaray Odeabank koçu Ekrem Memnun'un molası geldi. Kalan üç buçuk dakikada iki takımın karşılıklı isabetleri geldi. Üçüncü çeyreğin sonunda 58-32 ZVVZ USK Praha öndeydi.
Son 10 dakikalık bölümde Ekrem Memnun'un bir molasına rağmen Prag ekibi ilk beş dakikada 14-2'lik seri yakaladı. Skor 72-34'e geldi ve Sarı - Kırmızılı takımın koçu Ekrem Memnun bir mola daha kullandı. Son bölümde gelen 9-0'lık Galatasaray Odeabank serisi karşılaşmanın sonucunu tayin etti. Mücadele 72-43 konuk takımın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler