YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Bursaspor Mesaisi

- Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 6'ncı haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde

- Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 6'ncı haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleşen antrenman, topla yapılan ısınma hareketleriyle başladı. Ardından baskı ve topa sahip olma çalışması yapan sarı-kırmızılı takım, daha sonra interval koşuya geçti. Antrenmanın devam eden bölümünde üçe üç topa sahip olma çalışmaları üzerinde duruldu. Ana bölümde ise dar alanda 11'e 11 çift kale maç gerçekleştirildi.
Antrenman öncesi, bugün 26 yaşına giren Martin Linnes'in doğum günü pasta kesilerek kutlandı.
Galatasaray, Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler