YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Başladı

 SERHAN TÜRK - İSTANBUL / DHA Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, 34. ve son haftada 30 Mayıs Cumartesi günü

SERHAN TÜRK - İSTANBUL / DHA

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, 34. ve son haftada 30 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Futbolcular, antrenmanda koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç oynadı.
Tedavisine devam edilen Aurelien Chedjou antrenmana katılmazken, Felipe Melo ve Semih Kaya ise salonda çalıştı. Selçuk İnan da takımdan ayrı koşu yaptı.
Teknik heyet ve futbolcuların neşeli tavırları dikkati çekerken, Hamza Hamzaoğlu, çalışmanın bitiminde oğluyla bir süre top oynadı.
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı antrenmanla devam edecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler