YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Östersunds'a Yemek

Dursun Özbek: "Galatasaray her zaman kazanmak ister" İSTANBUl, (DHA) Galatasaray ile Östersunds arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş

Galatasaray'dan Östersunds'a Yemek

Dursun Özbek: "Galatasaray her zaman kazanmak ister"

İSTANBUl, (DHA)

Galatasaray ile Östersunds arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşması öncesi her iki takımın yöneticileri ve UEFA delegeleri Kalamış Galatasaray Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Yemeğe Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 2. Başkan Cengiz Özyalçın, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İsmail Sarıkaya, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Can Topsakal, Yönetim Kurulu Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ural Aküzüm ve Murat Atay katıldı.
Yemekte Östersunds adına başkan Daniel Kindberg, genel sekreter Lars Landin, finans müdürü Martin Johansson, yöneticiler Hasse Carlsson, Maj-Britt Ringvall yer aldı.
DURSUN ÖZBEK: "GALATASARAY HER ZAMAN KAZANMAK İSTER"
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen yemekte açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın her zaman kazanmak isteyen bir takım olduğunu söyleyen Özbek, "Seyir zevkinin yüksek olacağını tahmin ettiğim maçın sonunda atlayan tarafın biz olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Östersunds Başkanı Daniel Kindberg ise "Büyük bir gururla bu maça çıkıyoruz. Dünyaca ünlü bir takımla oynayacağız. Kendi takımımıza güveniyoruz ancak Galatasaray'a büyük saygı duyuyoruz. Çok güzel bir stadyumda oynayacağız. Bizim geldiğimiz yer küçük bir kasaba. Böyle büyük bir stadyumda oynamak bize gurur verecektir" şeklinde konuştu.
Başkan Dursun Özbek, yemekte Östersunds Başkanı Daniel Kindberg ve UEFA delegelerine Galatasaray forması hediye etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler