YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazi Mahallesi Operasyonu Ve Şüphelilerin Karıştığı Belirtilen Olayların Görüntüsü (2)

Çağatay KENARLI/İSTANBUL, Emniyetten yapılan açıklamada, operasyonun DHKP/C terör örgütüne yönelik olduğu ve adliyeye sevkedilen 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığı kaydedildi.

Gazi Mahallesi Operasyonu Ve Şüphelilerin Karıştığı Belirtilen Olayların Görüntüsü (2)

Çağatay KENARLI/İSTANBUL, Emniyetten yapılan açıklamada, operasyonun DHKP/C terör örgütüne yönelik olduğu ve adliyeye sevkedilen 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığı kaydedildi. Serbest bırakılan şüphelilerden 3'üne ise Adli Kontrol Tedbiri uygulandığı belirtildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Yakalanan şüphelilerin; değişik tarihlerde ilimizde korsan gösteri, güvenlik güçlerine ve kamu binaları ile çevrede bulunan işyerlerine molotof kokteyli saldırı, üçüncü şahısların silahla yaralanması, darp edilmesi, yağmalanması ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma eylemlerine katıldıkları/gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir" denildi. Şüphelilerin, yapılan ev aramalarında 2 av tüfeği, 2 tabanca ile çok sayıda fişek ve örgütsel doküman ele geçirildiği kaydedilirken operasyon anına ilişkin de görüntüler paylaşıldı.

POLİS KAMERASI ŞÜPHELİLERİ SANİYE SANİYE KAYDETTİ
Görüntülerde, bir kişinin silahla yaralanma olayı, yüzleri kırmızı maskelerle örtülü bir grubun bir kişiyi yerde tekmelerle ve sopalarla dövmesi, bir başka görüntüde ise "akrep" adı verilen zırhlı araç ve TOMA'ya molotof atılması yeraldı
Şüphelilerin eylem yaptıkları sırada polis helikopteri ile havadan yapılan çekimlerde ise göstericilerin yola kurdukları barikatlar ve yaktıkları ateş görüldü. Gazi Polis Merkezi Amirliğine molotof kokteyli atılma anları dağıtılan görüntüler arasında.
Görüntülerde özel harekat ekiplerinin operasyon sırasında ev ve işyerlerine girişleri ile buralarda terörle mücadele ekiplerinin yaptıkları aramalar da yer aldı. Operasyon sırasında ele geçirilen silahlar ve tüfeklerin bulunması da polis kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Gazi Mahallesi Operasyonu Ve Şüphelilerin Karıştığı Belirtilen Olayların Görüntüsü (2)Gazi Mahallesi Operasyonu Ve Şüphelilerin Karıştığı Belirtilen Olayların Görüntüsü (2)Gazi Mahallesi Operasyonu Ve Şüphelilerin Karıştığı Belirtilen Olayların Görüntüsü (2)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler