YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Girişimcilik Eğitimi Aldılar

    Nurcan KIRCALI/İSTANBUL, (DHA) IŞIK Üniversitesi ile İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında imzalanan  Girişimcilik Eğitimi projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayanlara sertifikaları

Girişimcilik Eğitimi Aldılar

Nurcan KIRCALI/İSTANBUL, (DHA) IŞIK Üniversitesi ile İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında imzalanan Girişimcilik Eğitimi projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayanlara sertifikaları Işık Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Tekinay tarafından törenle verildi.

Girişimci adaylarına, Işık Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından verilen eğitimlerde; Pazar Araştırması, Pazarlama Planı, Yönetim - Üretim Planı ve Finans Planı hakkında bilgi vererek, atölye çalışmalarıyla uygulamalı İş Planı hazırlatılıyor. Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramıyla tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla yapılan eğitimlerle; bilinçli ve ayakları yere sağlam basan girişimciler yetiştirerek, ülkemizde kurulan kobilerin ilk yıllarda geri kapanma oranını mümkün olduğunca aşağıya çekmeyi ve başarılı işletme sayısını artırmak hedefleniyor.

Işık Üniversitesi, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen projeyle, Nisan ayından bugüne 705 kişi, girişimcilik eğitimini FMV Işık Üniversitesi Maslak Kampüsünde tamamladı. Yoğun talepten dolayı, İŞKUR ile ikinci bir projeyi başlatan Işık Üniversitesi, 2016 Mart ayının sonuna kadar 875 kişinin daha eğitimini gerçekleştirecek.
Işık Üniversitesi 31 Mart 2016 tarihine kadar toplam 2225 yeni Girişimci Adayı yetiştirecek.

Girişimcilik Eğitimi Aldılar

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler