YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gür saça özendi, kel kaldı

Saç merkezi tarafından "Doğal olarak çoğaltacağız" vaadiyle saçları kazınan Fidan Ü.'ye peruk yapıştırıldı.

Gür saça özendi, kel kaldı

Saç merkezi tarafından "Doğal olarak çoğaltacağız" vaadiyle saçları kazınan Fidan Ü.'ye peruk yapıştırıldı. Üç aydan bu yana psikolojik destek alan Fidan Ü., 79 bin liralık tazminat davası açtı.

Saçının gür çıkması umuduyla Mardin'den İstanbul'a gelip Nişantaşı'ndaki bir saç merkezine başvuran Fidan Ü. (31), kel kaldığı iddiasıyla tazminat davası açtı. Dilekçeye göre; Saç merkezi, 16 Ocak'ta okuma yazma bilmeyen Fidan Ü.'ye sözleşme, yanında gelen akrabası Şerefhan T.'ye de 2 bin liralık senet imzalattı. Fidan Ü. ilk etapta 2 bin lira ödedi. Ödeme sonrası saç merkezi, Fidan Ü.'nün saçından bir tutam kesti. İddiaya göre; saç çoğaltılması için yurtdışına gönderildi.

TOPLAM 4 BİN LİRA ÖDEDİ
Merkezdeki yetkililer, çoğaltılan saçı Fidan Ü.'nin başına yerleştireceklerini, 5 ay arayla yaptıracağı 2 kontrolden sonra ömür boyu hiç dökülmeyen, seyrekleşmeyen, gür ve güçlü saçlara sahip olacağı garantisi verdi.

Saç merkezi yetkilileri, Fidan Ü.'yü 18 Nisan'da arayarak acilen İstanbul'a çağırdı. Çoğaltılmış saçın yurt dışından geldiğini, uygulamaya en kısa sürede başlanacağını belirtti. İstanbul'a giden Fidan Ü., 2 bin lira daha ödedi. İşlem sırasında Fidan Ü.'nün saçları makineyle sıfıra vuruldu.

Yetkililer, uygulamanın bu şekilde yapıldığı gerekçesiyle yurt dışından çoğaltılarak getirilen saçı, Fidan Ü.'nün kafasına yapıştırdı. Ancak iddiaya göre bu saç, Fidan Ü.'nün saçı değil, peruktu. Dilekçede "Fidan Ü. saçından olmuş ve kel kalmıştır. 'Kendi doğal saçın olacak' denmesine rağmen alay eder gibi peruk yapıştırılarak saçı kazıtılan Fidan Ü. duş aldığında yapıştırıcılar sökülüp peruk kaydığı için duş bile alamaz hale gelmiştir. 3 aydan bu yana psikolojik destek almaktadır" denildi. Fidan Ü. saç merkezine toplam 79 bin 200 liralık tazminat davası açtı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler