YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihar etmek isteyen gence tabut fırlattılar

Avcılar'da bir simit salonunda tabancayla ateş eden Serkan Y., daha sonra silahını kafasına dayayıp intihar edeceğini söyledi.

İntihar etmek isteyen gence tabut fırlattılar

Avcılar'da bir simit salonunda tabancasını çekip müşterileri dışarı çıkartan Serkan Y., bir el ateş ettikten sonra silahını kafasına dayayarak intihar edeceğini söyledi. Polislerin yaklaşık 3 saatlik ikna çalışması sonuç vermeyince, yaşananlardan bunalan vatandaşlar olay yerine tabut getirdi. Eylemciyi, eylemine son vermeye davet eden vatandaşlar, şahsı protesto etti.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Marmara Caddesi'ndeki simit salonuna saat 20.00 sıralarında gelen Serkan Y., ikinci kata çıkarak oturmaya başladı. Bir süre sonra aniden ayağa kalkan Serkan Y., tabancasını çekerek, 'Susun' diye bağırdı. Şaşkınlıkla kendisine bakan müşterilere salonu boşaltmalarını söyleyen Y., 1 el ateş etti. İşyeri sahipleri müşterilerin dışarı çıkmasını sağlayıp polise ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatıp güvenlik önlemi aldı. Simit salonunu abluka altına alan polisler, Yılmaz'ı ikna etmek için salona girdi. Polis ekipleri uzun süre şahsı ikna etmeye çalıştıysa da başarılı olamadı.

Yaşananlardan sıkılan birkaç genç ise, olay yerine tabut getirerek, şahsı protesto etti. Sokağın ortasına bırakılan tabutu polis ekipleri kenara çekti.

Şahıs, yaklaşık 3 saat sonra ikna edilerek, gözaltına alındı. Kuru sıkı tabir edilen tabancasıyla birlikte yakalan zanlı, Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Serkan Y.'nin Türkmenistan uyruklu kız arkadaşının kendisini terk etmesi üzerine bunalıma girdiği iddia edildi.

(CİHAN)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler