YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Başakşehir - Balıkesirspor Maçının Ardından

 SERHAN TÜRK - İSTANBUL / DHA İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuştu. Rakiplerinin hücum

SERHAN TÜRK - İSTANBUL / DHA

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Rakiplerinin hücum opsiyonlarıyla ilgili çalıştıklarını ifade eden Avcı, "Çok fazla pozisyona girdik, en fazla şutu attık. İlk yarıda gol atmamız gerekiyordu, gol çok gecikti" diye konuştu.
Zeminin biraz kötü olduğunu kaydeden Abdullah Avcı, "Zeminin biraz kötü olması top kontrollerini zorlaştırıp, çabuk oynamamızı engelledi. Çok pozisyona girdik. Doğru zamanda gelen golle maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.
Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş de, iyi oynadıklarını ancak ilk yarıda önde top tutamadıklarını belirterek, "Rakip takımın gol pozisyonları vardı. Biraz önde top tutabilseydik, oyunda denge kurabilirdik" şeklinde konuştu.
İkinci yarıya bir oyuncu değişikliğiyle başladıklarını ve biraz daha önde top tutmaya başladıklarını anlatan Özdeş, "Kötü bir dakikada kötü bir gol yedik. Yediğimiz golde savunma oyuncumuzun ayağı kaymış. Çok basit bir gol yedik ve maçı kaybettik. Alt sıradaki rakiplerimizin de maçları zor. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutladım. Önümüzdeki hafta taraftarımız Fenerbahçe maçındaki gibi destek versin ve Kasımpaşa ile artık maç kazanmak istiyoruz. Umarım bunu gerçekleştirebiliriz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler