YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Kitap Fuarı, 12 Kasım'da kapılarını ziyaretçilere açıyor

Bu sene 30. yaşını kutlayacak Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve İstanbul Sanat Fuarı, 12 Kasım’da...

İstanbul Kitap Fuarı, 12 Kasım'da kapılarını ziyaretçilere açıyor

Bu sene 30. yaşını kutlayacak Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve İstanbul Sanat Fuarı, 12 Kasım’da TÜYAP'ta kapılarını ziyaretçilere açıyor.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından gerçekleştirilen 21. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 12 Kasım Cumartesi günü törenle alçılıyor. Fuar açılışları Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Mısır Kültür Bakanı Dr. Emad Abu Ghazi tarafından yapılacak.
30 Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda 610 yayınevi, 21. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı’nda ise 100 sanat kurumu ve galerisi ziyaretçilerini bekleyecek. Fuarlar, 20 Kasım 2011 Pazar akşamına kadar ziyarete açık olacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler