YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da Pkk'ya Yardım Ve Yataklıkla Suçlanan 11 Kişi Tutuklandı

İSTANBUL,(DHA)-İSTANBUL'da terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 13 kişiden 11'i tutuklandı. İstanbul Terörle

İSTANBUL,(DHA)-İSTANBUL'da terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 13 kişiden 11'i tutuklandı.
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce yakalanan terör örgütü PKK/KCK üyesi D.T. adlı hücre üyesinin itirafları doğrultusunda operasyon gerçekleştirerek 13 şüpheliyi gözaltına aldı. Polisteki sorguları bugün tamamlanan şüpheliler, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.
Şüphelilerden 2'si savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 11 kişi tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. 11 şüpheli, "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler