YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'un göbeğinde bıçaklı dehşet

İstiklal Caddesi'nde Mehmet Çelik'in öldürülme anı güvenlik kamerasında yansıdı!..

İstanbul'un göbeğinde bıçaklı dehşet

Hastanede inanılmaz bir tesadüf yaşandı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden dayı Bahattin Sürmeli, bu sırada yeğeni Mehmet Çelik'i sedye ile acil servise sokulurken gördü. Duruma isyan eden Sürmeli, "Taksim'in ortasında adam öldürmek ne demek?" diye isyan etti.

2 ay sonra askere gidecek 21 yaşındaki Mehmet Çelik bir arkadaşını ziyaret etmek için gittiği Taksim'de tartıştığı iki kişi tarafından boynundan bıçaklandı.

Ağır yaralı genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hastanede ilginç bir tesadüf de yaşandı. Kalp rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye giden dayı Bahattin Sürmeli, ağır yaralı olarak hastaneye getirilen yeğenini sedye üzerinde gördü.

Aile, Taksim'de "Beyoğlu'nda binlerce sivil polisimiz var. O kadar polis var ki adamlar satırlarla, bıcaklarla dolaşıyorlar" diyerek duruma isyan etti. Gencin bıçaklanma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay saat 03.20'deTaksim İstiklal Caddesi Büyükparmakkapı Sokak girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Taksim'e bir arkadaşının yanına ziyarete gelen Mehmet Çelik (21) Kasımpaşa'daki evine döndüğü sırada henüz kimliği belirlenemeyen iki kişiyle tartışmaya başladı.Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İtişmelerin yaşandığı sırada Mehmet Çelik boynundan aldığı bıçak yarası ile yere düştü. Onu bıçaklayan kişi ise olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Olay sonrası yaralı çevredeki vatandaşlar tarafından hızla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen boynundan bıçaklanan Mehmet Çelik kurtarılamadı.

TESADÜFÜN BÖYLESİ Bu arada hastanede inanılmaz bir tesadüf yaşandı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden dayı Bahattin Sürmeli, bu sırada yeğeni Mehmet Çelik'i sedye ile acil servise sokulurken gördü. Duruma isyan eden Sürmeli, "Taksim'in ortasında adam öldürmek ne demek?" diye isyan etti.

AKRABALARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ Olayı duyan yakınları hastaneye akın etti. Hastane çevresinde ağıtlar yakan akrabaları sinir krizleri geçirdi. Olayı duyup hastaneye gelen Mehmet Çelik'in ağabeyi Ramazan Çelik, "Tayyip Erdoğan bizim Taksim'de binlerce polisimiz var. Beyoğlu'nda binlerce sivil polisimiz var. O kadar polis var ki adamlar satırlarla, bıcaklarla dolaşıyorlar. İki ay sonra askere gidecek genci Beyoğlu'nun ortasında bıçaklıyorlar. Böyle bişey var mı?" diye sitem etti. Çelik "Beyoğlu'ndan evime giderken 3-4 defa beni arıyorlar. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?" diye konuştu. Ramazan Çelik "Kardeşim iki ay sonra askere gidecekti. Bunun için benimle konuştu. Bütün hazırlıklarını yaptı.Bu zamanda böyle bişey olmamalıydı" dedi.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada cinayet güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde bir grubun kavgası ardından da bir kişinin yerde kalması ve diğer kişilerinde kaçması yer alıyor. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, zanlıların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

İstanbulun göbeğinde bıçaklı dehşet | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler