YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jandarmadan Silivri'de Fuhuş Operasyonu

* Kadınların 13'ünde AIDS, Frengi ve Hepatit C gibi bulaşıcı hastalıklar tespit edildi. Haber: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA Silivri'de otel ve

* Kadınların 13'ünde AIDS, Frengi ve Hepatit C gibi bulaşıcı hastalıklar tespit edildi.

Haber: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA
Silivri'de otel ve alkollü eğlence mekanlarına düzenlenen operasyonda zorla fuhuş yaptırıldığı öne sürülen 84 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı. Kadınlar sınır dışı edilmek üzere Silivri Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.
Silivri İlçe Jandarma Ekipleri, Gümüşyaka, Değirmenköy ve Fevzipaşa mahallelerinde bazı otel ve alkollü eğlence merkezlerinde yabancı uyruklu kadınlarına zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını aldı. Harekete geçen ekipler 5 otel ile 7 alkollü eğlence mekanına baskın düzenlendi. 142 personelle gerçekleştirilen operasyonda zorla fuhuş yaptırıldığı öne sürülen Moldova, Ukrayna, Fas, Belarus, Rus, Gürcistan, Özbekistan, Ermenistan, Kırgızistan ve Azerbaycan uyruklu 84 kadın gözaltına alındı.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER
Gözaltına alınan kadınlar hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Kadınların 13'ünde AIDS, Frengi ve Hepatit C gibi bulaşıcı hastalıklar tespit edildi. Kadınlar sınır dışı edilmek üzere Silivri Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

KAÇAK İÇKİ DE ELE GEÇİRLİDİ
Baskın yapılan adreslerde 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız tabanca ile 42 şişe kaçak içki ele geçirildi. Otel ve alkollü mekan işletmecisi 10 kişi hakkında "Zorla fuhuşa teşvik ve aracılık" ile "Cinsel istismar" suçlarından işlem başlatıldı.

Görüntü Dökümü:
--------------------------
-Jandarma ekiplerinin ilçe jandarmadan çıkışı
-Baskın anı
-Gözaltına alınanlar
-Kadınların sağlık kontrolüne götürülmesi
-Genel ve detaylar

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler