YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kafa Karıştıran Cinayet...

KADIKÖY’de kaldığı pansiyonda  bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan 40 yaşındaki Ercan İ'yi öldürdükleri belirlenen  karı koca,  gözaltına alındı. Kadın şüpheli, Ercan İ.’nin kendisini

Kafa Karıştıran Cinayet...

KADIKÖY’de kaldığı pansiyonda bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan 40 yaşındaki Ercan İ'yi öldürdükleri belirlenen karı koca, gözaltına alındı. Kadın şüpheli, Ercan İ.’nin kendisini önce telefonla daha sonra elle taciz ettiğini, bu nedenle eşiyle birlikte onu öldürdüklerini söyledi. Ancak polis güvenlik kameralarını incelediğinde Ercan İ., ile kadının öldürülmeden bir saat önce samimi bir şekilde yanyana dolaştığını tespit etti. Bu garip gelişme üzerine telefon kayıtlarını inceleyen dedektifler, şüphelilerle Ercan İ.’nin geçtiğimiz Haziran ayında kaçırarak 45 gün zorla tuttuğu 16 yaşındaki kızın babasıyla irtibatını tespit etti. Bunun üzerine baba, Mardin'de cinayeti azmettirdiği iddasıyla gözaltına alınırak İstanbul'a getirildi.

PANSİYON ODASINDA ÖLÜ BULUNDU
Kadıköy, Hasanpaşa, Kurbağalıdere caddesinde bulunan bir pansiyonun işletmecisi bir gün önce odaya gelen bir kişinin dışarı çıkmadığını görünce kontrol için odaya girdi. İçerde yatak üzerinde cesetle karşılaşan pansiyon işletmecisi, hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bu kişinin bir boğuşmanın ardından bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Ceset üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı.

DİNLENME TESİSİNDE GÖZALTINA ALINDILAR
Cinayet Büro Amirliği ekipleri önce cesedin kimliğini tespit etti. Öldürülen 40 yaşındaki Ercan İ.’nin bir gün önce pansiyona yerleştiği bu sırada yanında bir kadın ile bir erkek olduğu belirlendi. Son derece hızlı hareket eden polis, bu kişilerin kimliklerini tespit ettiğinde şehirlerarası otobüsle memleketleri olan Mardin’e doğru hareket ettiklerini belirledi. Ancak yakalanmamak için Mardin’den önce başka şehirleri dolaşarak gitmeye çalışan şüphelilerin izi Çorum’un Osmancık ilçesinde bir dinlenme tesisinde bulundu. Polis burada yaptığı operasyonda şüpheliler Süleyman A.(34) ile eşi Türkan A.(38)’yı gözaltına aldı.

KADIN ŞÜPHELİ "BEN BIÇAKLADIM."
İstanbul’a getirilen şüpheliler Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alındı. Türkan A., polise verdiği ifadesinde Ercan İ.’nin kendisini önce telefonla rahatsız ettiğini, bu durumun aylardır devam ettiğini söyledi. Türkan A., “Benimle birlikte olmak istiyordu. Bu durumu konuşmak için eşimi de yanıma alarak İstanbul’a geldik. Onunla buluştuk. Pansiyona yerleştik. Gece bir ara onun yanına gidip peşimi bırakmasını söyledim. Bana elle sarkıntılık etmeye başladı. Bu sırada kocam içeri girdi. Çıkan kavgada onu ben bıçaklayarak öldürdüm” dedi.

ÇELİŞKİLİ İFADELER VE GÜVENLİK KAMERA KAYITLARI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ
Ancak polis bu ifadede bazı boşluklar bulunması üzerine soruşturmayı derinleştirdi. Yapılan incelemede Ercan İ.’nin öldürülmeden saatler önce Süleyman A., ve Türkan A., ile dolaştığı belirlendi. Elde edilen güvenlik kamera görüntülerinde bu sırada Türkan A., ile Ercan İ.'nin birlikte yanyana yürüdükleri, yemek yiyip alışveriş yaptıkları tespit edildi. Görüntülerde bu sırada Türkan A.'nın kocasının da onlarla birlikte dolaştığı ancak bir kaç adım uzaklarında olduğu tespit edildi.

KAÇIRDIĞI KIZIN BABASIDA MARDİN'DE GÖZALTINA ALINDI
Bu garip durum üzerine polis, karı kocanın telefon kayıtlarını bir kez daha incelediğinde Ercan İ.’nin geçtiğimiz Haziran ayında kaçırdığı 16 yaşındaki kız S.Ö ile kızın babası ı Cemal Ö.(51) ile bağlantılarını tespit etti. İkilinin, kızı kaçırılan Cemal Ö.’nün azmettirmesiyle cinayeti işleme ihtimali üzerine polis, babayı Mardin’de gözaltına alarak İstanbul’a getirdi. 28 Haziran tarihinde meydana gelen kız kaçırma olayında 16 yaşındaki S.Ö.’nün 45 gün zorla alıkonulduğu daha sonra ailesine geri verildiği öğrenildi. Ercan İ.'nin o tarihlerde Mardin’de oturduğu ve kaçırdığı kızın babası Cemal Ö.'nün yanında çalıştığı öğrenildi. Ercan İ.'nin bu olayın ardından memleketini terk ederek İstanbul’a yerleştiği belirlendi.

KIZI KAÇIRILAN BABA İDDİALARI KABUL ETMEDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilen Cemal Ö., cinayetle bir ilgisinin olmadığını söyleyerek kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kafa Karıştıran Cinayet...Kafa Karıştıran Cinayet...Kafa Karıştıran Cinayet...

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler