YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karayalçın: "chp Binasının Işgali Gibi Bir Durum Söz Konusu Olmamıştır"

İstanbul/DHA- CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, "16 işçisi arasında yaşanan sorunun çözülmesi için 3 gündür İl Merkezimizde yürütülen görüşmeler sonuçlanmıştır. CHP

İstanbul/DHA- CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, "16 işçisi arasında yaşanan sorunun çözülmesi için 3 gündür İl Merkezimizde yürütülen görüşmeler sonuçlanmıştır. CHP binasının işgali gibi bir durum söz konusu olmamıştır" dedi.
Sarıyer Belediyesi'nde çalışan taşeron işçiler, tazminatları verilmeden atıldıkları gerekçesiyle, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının giriş kapısını zincirle kilitledi. Bu sırada başkanlık binasında bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın eylemcilerle birebir görüşüp, konuyla ilgili gece saatlerinde yazılı bir açıklama yaptı.

"SORUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN YÜRÜTÜLEN GÖRÜŞMELER SONUÇLANMIŞTIR"
Murat Karayalçın yazılı açıklamasında, "Sarıyer Belediyesi'ne iş yapan taşeron bir firma ile 16 işçisi arasında yaşanan sorunun çözülmesi için 3 gündür İl Merkezimizde yürütülen görüşmeler sonuçlanmıştır. CHP binasının işgali gibi bir durum söz konusu olmamıştır. İl Başkanı olarak sorunun çözümüne kadar il binasında kaldım. CHP binaları tüm yurttaşlarımız için hak arama yeridir. Sorunların çözümüne katkıda bulunmak da bizlerin görevidir" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler