YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasımpaşa - İstanbul Başakşehir Maçının Ardından

- İSTANBUL Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin en fazla gol atan

- İSTANBUL Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin en fazla gol atan takımlarından biriyle karşılaştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"İki takım da dengeli ve kontrollü oynadı. Maçın ritmi, temposu belki düşüktü ama topa hakimiyet fazlaydı. Kırmızı karttan sonra kazandık ama pas ritmini hızlandırmalıydık. Daha çabuk oynamamız lazım. Avrupa kupaları hedefine giderken, Bursaspor, Trabzonspor gibi Kasımpaşa da rakibimiz. Kasımpaşa'yla puan farkını açtık. Önemli bir dönemeci geçtik."
77. dakikadaki penaltı vuruşunda oyuncuları Semih Şentürk ile Jeremy Perbet'in tartışmasıyla ilgili bir soru üzerine Avcı, "Soyunma odasında bu olayı çözdüler. Kimin penaltı kullanacağı bellidir. Birinci penaltıcı Semih, o olmadığı zaman Perbet. Perbet de bir hücum oyuncusu olarak gol atmak istediği için ısrar etti. Şık durmadı ve saha dışından müdahale ettik. Penaltı atan oyuncuyu da sıkıntıya sokar bu durum. Biz bunu aramızda çözeriz" dedi.
Teknik direktör Abdullah Avcı, yeni transferleri Stephane Badji'nin orta sahada fizik kalitesi yüksek bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, Kasımpaşalı Adem Büyük ve Tunay Torun'un kırmızı kartlarının doğru olduğunu da ifade etti.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ise kontrollü bir oyun oynandığını belirterek, "İki takım da maça dikkatli başladı. Kontrollü bir maç oldu. İlk devre biz onları biraz soldan kapattık. Bizim sağ taraf daha açıktı, oradan pozisyon bulabilirdik. Ani atak fırsatı olmadı. Rakip topun arkasında kaldı. Oyun tam hareketlenecek derken, Adem atıldı. 10 kişi kalınca ve Türk oyuncu bu kartı görünce, Viudez'i zamanında oyuna alamadık. Sonra 9 kişi kaldık. Mücadele ettik. Yine de gol atmaya çalıştık. Kötü maç olmadı. Eksik kalınca topu mecburen rakibe verdik ve gol yedik" diye konuştu.
Arveladze, maçın hakemi Süleyman Abay'la ilgili bir soruya da şu yanıtı verdi:
"Hakem, Adem için sanki 'atlasın da kart vereyim' diye geldi oraya. Eli cebindeydi yani. O kadar da net bir pozisyon değildi. Bazen hakemin oyunu okuması lazım. 'Bu hakem kolay veriyor, bu hakem kolay vermiyor' olmasın. Kurala göre hareket edilsin."
Shota Arveladze, sakatlığı bulunan Eren Derdiyok'un 1,5-2 ay içinde sahalara dönebileceğini sözlerine ekledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler