YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kefil Olduğu Borç Sonu Oldu

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde önceki gün gerçekleşen intihar vakasının ayrıntıları da gün yüzüne çıkıyor....

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde önceki gün gerçekleşen intihar vakasının ayrıntıları da gün yüzüne çıkıyor. Kalbine sıktığı kurşunla intihar eden İnfaz koruma memuru Ömür A.’nın intihar sebebinin daha önce kefil olduğu bir kredinin ödenmemesinden kaynaklandığı iddia edildi.

İcra Müdürlüğü’nden işyerine gönderilen ve bin 750 TL’lik kefil borcu içeren yazının işyerine gönderilmesini gurur yapan infaz koruma memurunun bu nedenle ruhsal bunalıma girdiği, birkaç gün işyerinden izin alıp işe gitmediği ve ardından da işyerine gelerek intihar ettiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre olay şu şekilde gelişti; Silivri Ceza İnfaz Kurumları’nda infaz koruma memuru olarak görev yapan Ömür A. bir arkadaşına kefil oldu. Borcun ödenmemesi üzerine başlayan yasal takip sürecinde kefil olan Ömür A.’nın işyerine borç yazısı geldi. Bunun üzerine bunalıma giren Ömür A., birkaç gün önce işyerinden izin aldı. Eşinin “işe başla biraz kafanı toparlarsın” telkinleri ile işine geri dönen Ömür A., arkadaşı ile ortak kullandığı dolapta bulduğu arkadaşına ait silahı yanına alarak sürücülerin dinlenme odasına gitti. Dinlenme odasında bir süre bekleyen Ömür A., arkadaşına ait silahı kalbine dayayarak tetiği çekti. Ateş alan silahtan çıkan kurşun Ömür A.’nın iç organlarını parçalayarak sırtından çıktı. Duvara çarpan kurşun sekerek Ömür A.’nın koluna saplandı. Yapılan incelemede Ömür A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Yaşanan intiharla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Ömür A. için önceki gün Silivri Cezaevi Camii’nde cenaze namazı kılındı. İkindi namazını takiben cenaze namazı kılınan Ömür A. ardından düzenlenen cenaze merasimi ile Çerkezköy Mezarlığında toprağa verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler