YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keten İnşaat'ın Sahipleri Tutuklandı

İMARDAN sorumlu Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın 18 Temmuz 2016'da belediye binasında uğraadığı silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında

İMARDAN sorumlu Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın 18 Temmuz 2016'da belediye binasında uğraadığı silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Keten İnşaat'ın sahipleri Selahattin Keten ve Rıza Keten ile Mehmet Tüysüz adlı şüpheli tutuklandı.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİLER
Soruşturmayı yürüten savcının tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği Keten kardeşler suçlamayı kabul etmedi. Selahattin Keten sorgu hakimliğinde verdiği ifadesinde "Atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Böyle bir olaya karışmadım. Diğer şüpheliler olayı kurgulayarak bizi bu suçun içine itmeye çalışmaktadır. Göz altında kaldığım sürede işlerim yarım kaldı. Mağdur oldum. Serbest bırakılmayı talep ediyorum" dedi.
Rıza Keten de "Ben emniyette geniş ifade verdim. O ifadem doğrudur aynın tekrar ediyorum. Ben belediye binasından içeriye girerken ruhsatlı silahıma ait kılıf üzerimde mevcuttu. Bu kılıf benim belimdeydi. Ancak içinde silah yoktu suçsuzum" dedi. Diğer şüpheli Mehemt Tüysüz ise "Polis ifademme ekleyeceğim birşey yoktur. Bildiğim her şeyi anlattım " dedi.
Sorgularının ardından, üç süpheli kaçma ve dellileri karartma ihtimalinin yüksek olduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler