YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lufthansa’Nın Bodrum/milas - Frankfurt Seferleri Başlıyor

- Lufthansa Alman Havayolları 16 Mayıs tarihinden itibaren  Frankfurt‘tan Bodrum/Milas Havaalanı'na tarifeli seferlere başlıyor. Lufthansa’nın Frankfurt‘tan Bodrum‘a  haftada bir gün düzenleyeceği sefer

- Lufthansa Alman Havayolları 16 Mayıs tarihinden itibaren Frankfurt‘tan Bodrum/Milas Havaalanı'na tarifeli seferlere başlıyor.

Lufthansa’nın Frankfurt‘tan Bodrum‘a haftada bir gün düzenleyeceği sefer sayesinde Frankfurt‘tan Cumartesi günü saat 13:35’te hareket edecek yolcular saat 17:40’ta Bodrum/Milas'a ulaşacak.

Bodrum havalimanından aynı gün düzenlenecek sefer ise saat 18:35‘ te hareket edecek yolculara saat 20:55‘te Frankfurt‘a varış olanağı sunacak. Lufthansa Bodrum/Milas'dan ortalama 3 saat 20 dakika sürecek yeni uçuşta A320 tipi uçakları kullanacak.

Geçtiğimiz yıl Lufthansa’nın Münih’ten Bodrum/Milas'a haftada bir gün olarak başlattığı seferler ve yeni başlayacak Frankfurt – Bodrum/Milas seferlerine ilişkin olarak Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach Türkiye pazarının önemini vurguladı ve ekledi:

"Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendirecek yeni bir hizmeti açıklamaktan memnuniyet duymaktayım. 16 Mayıs‘ta başlayacak olan Bodrum/Milas seferleriyle Türkiye’ye gidecek veya Türkiye’den Almanya’ya gitmek isteyecek Lufthansa yolcularına daha fazla esneklik sunulmuş olacak."

Türkiye’deki yabancı havayolları arasında en büyük pazar payına sahip olan Lufthansa’nın Bodrum’dan başlıyacak yeni seferleri ve yaz sezonunda İzmir‘den Münih’e ve Antalya’dan Münih’e düzenleyeceği ek seferler ile birlikte Türkiye’den sunacağı sefer sayısı haftada toplam 71'e ulaşcak.

Lufthansa halihazırda İstanbul’dan Frankfurt’a haftada 21, İstanbul’dan Münih’e haftada 14, Ankara’dan Münih’e haftada 14, İzmir’den Münih‘e haftada 10, Antalya’dan Münih’e haftada 2, Bodrum’dan Münih’e haftada 2 sefer sunuyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler