YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mall Of İstanbul “Efsane İndirim Günü” Ile Bayram Coşkusunu Erken Yaşadı

- MALL of İstanbul ziyaretçileri “Efsane İndirim Günü” ile bayram coşkusunu erken yaşadı. Yüzlerce markanın özel ürünleri Efsane İndirim Günü’ne

Mall Of İstanbul “Efsane İndirim Günü” Ile Bayram Coşkusunu Erken Yaşadı

- MALL of İstanbul ziyaretçileri “Efsane İndirim Günü” ile bayram coşkusunu erken yaşadı. Yüzlerce markanın özel ürünleri Efsane İndirim Günü’ne özel yüzde 70’e varan indirimlerle satışa sunuldu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Efsane İndirim Günü’nde pop müziğin sevilen sanatçısı Murat Boz’da muhteşem bir konser verdi.

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından tüm dünyada “En İyilerin En İyisi” seçilen Mall of İstanbul, Bayram sevincini ziyaretçilerine ‘Efsane İndirim Günü’ ile erkenden yaşattı.

Mall of İstanbul, ‘Efsane İndirim Günü’nde bu sene de rekor seviyede ziyaretçi sayısına ulaştı. 80 bini aşkın ziyaretçinin yanı sıra perakende dünyasından Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı ve Terteks Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbacakoğlu, AVVA Yönetim Kurulu Başkanı ve BMD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Atik gibi önemli isimler de katıldı.

"TÜRKİYE'NİN VE AVRUPA'NIN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZİ"

İndirimler hakkında bilgi veren Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Mall of İstanbul, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi. Aynı zamanda da 1 ay önce bir ödül aldı. Dünyadaki en iyilerin de en iyisi seçildi. Türkiye'yi dünyada temsil etmiş olması bakımından bizim için büyük bir mutluluk. Mall of İstanbul bugün aslında bir taraftan bu gurunu yaşıyor ve bir taraftan da her yıl tekrarladığımız bir efsane indirim günümüz var. Bugün de bunun dördüncüsünü yapıyoruz. Efsane indirim günü ve gecesi diyoruz. Bugün gece 12.00'a kadar açık. Bütün mağazalarımızda çok özel indirimler var" dedi.

"100 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI BEKLİYORUZ"

350 mağazadan yaklaşık 150'sinin indirime katıldığını söyleyen Torun, sözlerini şöyle noktaladı:

"İndirimler çok sürpriz, mesela 50 liralık malı 5 liraya satan mağaza da var, sınırlı sayıda olmak üzere. Yüzde 50+20 indirim yapan var. Her markanın kendine göre bir indirim politikası var ama sadece Mall of İstanbul mağazalarında olan ve diğer mağazalarında olmayan bu geceye ait bir indirim. Bunun için efsane indirim diyoruz. Geçen yıllarda yaklaşık 120 bin civarında ziyaretçi gelmişti. Bugün de 100 bini aşacak ziyaretçi sayısı bekliyoruz. Ayrıca Murat Boz konserimiz de var. Konser sonrası 12.00'a kadar alışveriş yine devam edecek. Şimdi gençlerin büyük bir kısmı sahne önündeler. İnşallah sağlıkla huzurla nice bayramları birlikte efsane indirimleri tekrarlayarak yaşarız diyorum"

"4 SENE ÖNCE BAŞLAYAN BİR ALIŞVERİŞ HAREKETİ"

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel ise şunları söyledi:

"Efsane indirim günleri 4 sene önce başlayan bir alışveriş hareketi. Burada normalde indirimde olan mağazalar indirimin de üzerinde ekstra sınırlı sayıda ürünlerine çok daha yüksek indirimler yaparak tüketicileri çekmeye çalışıyorlar. Bunun üzerine de işte mağazalarda gördüğünüz hareketli görüntüler ortaya çıkıyor. Müşteriler dördüncü yılımızda artık 'ne zaman başlayacak?' diye soruyorlar. Şimdi konserle de beraber 100 binin üzerinde bir kitle buraya gelecek. Mutlu eden bir şey. Geçtiğimiz yıl alışveriş anlamında epey sıkıntılı dönemler geçirdik. Ama şimdi hem perakendecinin hem çalışanların hem de vatandaşların yüzünün gülüyor olması bizi de mutlu ediyor. Mağazalarla yaptığımız görüşme sonucunda sabah alışveriş merkezinin açılmasından itibaren özellikle efsane indirim yapan mağazalara epey müşteri akını olduğunu gördük. Yine aldığımız cirolardan sabahtan bu yana yüksek cirolar ve indirimli ürünlerini tükettiklerini gözlemledik"

Alışveriş yapan Semra Baş, "Çok şaşırdık, bilmiyorduk hatta kardeşim söyledi. Kalabalıktan dolayı seçim yapmakta zorlandık ama uygun bedenlerimizi aldık. Çok güzel ama henüz daha tam dolaşma fırsatımız olmadı. Birazdan da Murat Boz konseri var. Alışverişimizi erken bitirirsek oraya geçeceğiz. Çok büyük hareketlilik var, tam bir bayram coşkusu yaşanıyor. İyi bayramlar herkese" dedi.

Bir kadın ziyaretçi ise "Bazı ürünler iyiydi. Aşırı kalabalık. Alışveriş de 12.00'a kadar devam edecekmiş. Konsere çocuğum olduğu için gidemeyeceğim. Alışverişe devam ediyoruz. Her sene katılıyoruz bu indirim gününe. Ürüne göre değişen indirimler oluyor" diye konuştu.

()

Mall Of İstanbul “Efsane İndirim Günü” Ile Bayram Coşkusunu Erken YaşadıMall Of İstanbul “Efsane İndirim Günü” Ile Bayram Coşkusunu Erken YaşadıMall Of İstanbul “Efsane İndirim Günü” Ile Bayram Coşkusunu Erken Yaşadı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler