YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmaray'daki Turnike Kavgasına Toplam 22 Yıl 9 Ay Hapis Istemi

Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında özel güvenlik görevlileriyle 4 kardeş arasında çıkan kavgaya "Kasten yaralama" ve "Hakaret" suçlarından toplamda 22

Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında özel güvenlik görevlileriyle 4 kardeş arasında çıkan kavgaya "Kasten yaralama" ve "Hakaret" suçlarından toplamda 22 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI
Kadıköy'deki Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında 4 kardeş ile özel güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgaya ilişkin soruşturma tamamlandı. 5'i güvenlik görevlisi olmak üzere 9 kişiye "Kasten yaralama" suçundan 6'şar aydan 1,5'ar yıl hapis cezası istemiyle dava açılırken, 4 kardeşe ayrı olarak "Hakaret" suçundan da 2 yıl 2'şer aydan 2 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

9 KİŞİYE DAVA AÇILDI
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianameye göre geçtiğimiz Şubat ayında Marmaray istasyonunda görevli özel güvenlik görevlileri 5-6 kişilik gruptan ikisinin aynı anda turnikeden geçtiğini gördü. Güvenlik görevlilerinin bu duruma müdahale etmesi üzerine 4 kardeş hakaret etti ve tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü anlatılan iddianamede her iki tarafında da birbirini yaraladıkları belirtildi. 5'i güvenlik görevlisi olmak üzere 9 kişiye "Kasten yaralama" suçundan, 4 kardeşe ayrı olarak "Hakaret" suçundan Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

4 KARDEŞ GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU
Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında özel güvenlik görevlileriyle 4 kardeş arasında kavga çıkmış, 4 kardeş telsiz ve coplarla güvenlik görevlilerinin kendilerine saldırdığını iddia ederek şikayetçi olmuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler