YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Martin Skrtel Idmanın Bir Bölümünde Takımla Çalıştı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında evinde Beşiktaş ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Can Bartu Tesisleri'nde

Martin Skrtel Idmanın Bir Bölümünde Takımla Çalıştı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında evinde Beşiktaş ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.
Robin van Persie ve Nabil Dirar'ın tedavilerine devam edildi. Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Martin Skrtel, ikinci bölümde ise özel program uyguladı.
Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarını 22 Eylül Cuma günü yapacağı çalışmalarla tamamlayacak.

İSTANBUL / DHA ()

Martin Skrtel Idmanın Bir Bölümünde Takımla ÇalıştıMartin Skrtel Idmanın Bir Bölümünde Takımla Çalıştı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler