YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Metro Turizm’in sahibi gözaltına alındı

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, zorla organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Metro Turizm’in sahibi gözaltına alındı

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, zorla organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla gözaltına alındı. İstanbul otogarını işleten, Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, zorla senet imzalattığı ve organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün dün düzenlediği operasyonla yakalanan Öztürk hakkında çok sayıda şikâyet olduğu öne sürüldü.

Hürriyet'in haberine göre Öztürk ile birlikte 6 kişi daha gözaltına alındı. Galip Öztürk ilk olarak, Temmuz 2003’te çıkar amaçlı suç örgütü oluşturmak suçlamasıyla gözaltına alınmış, mahkemece serbest bırakılmıştı.

2009’da borsada manipülasyon yaptığı ve bir işadamını kaçırarak zorla 2 milyon dolarlık senet imzalattığı iddialarıyla yakalanmıştı.

Ekim 2011’de uyuşturucudan gözaltına alınan Öztürk mahkemeden serbest kalmıştı. Öztürk’ün kan numunesini inceleyen Adli Tıp uyuşturucu kullandığı yönünde rapor vermişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler