YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müftü Çağrıcı, Beylikdüzü’ndeydi

İslam dünyasında ‘Günahlardan arınma gecesi’ olan Berat Kandili münasebetiyle Beylikdüzü ilçesinde iki program düzenlendi.

Müftü Çağrıcı, Beylikdüzü’ndeydi

İslam dünyasında ‘Günahlardan arınma gecesi’ olan Berat Kandili münasebetiyle Beylikdüzü ilçesinde iki program düzenlendi.

İstanbul İl Müftülüğü, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği özel programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Berat Kandili Özel Gecesi’nde şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu. Kutsal gecede Kuran-ı Kerim tilavet edildi ve İstanbul İl Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi tarafından ilahiler seslendirildi.

Programa katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Berat Gecesi’nin önemine vurgu yaparak, şehitlerimiz için bu kutlu gecede dua edilmesinin çok anlamlı olduğunu dile getirdi. İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı’nın da konuk olduğu geceye Beylikdüzü İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede konuşma yapan Prof. Çağrıcı, Berat Gecesi’nin günahlardan arınma fırsatı ve bir kurtuluş vesilesi olduğunu önemle vurguladı.

Berat Kandili programı, Beylikdüzü İlçe Müftülüğü’nce Fatih Sultan Mehmet Camii’nde düzenlenen mevlitle sürdü. Program, vatandaşların edilen dualara katılımıyla son buldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler